OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
108 mesaj
İyi güzel ama akıcı okuyamıyor..
Akıcılığı bıraktım,kelime kelime okuması sinirleri zorluyor..:))
CU_GS7İyi güzel ama akıcı okuyamıyor..- YÖNÜ= Ses biraz komik demisdim.
PoWeRdArKHala mekanik bir ses. Gerçek insan sesi gibi yapabilmeyi hala başaramadılar.CU_GS7İyi güzel ama akıcı okuyamıyor..- YÖNÜ= Ses biraz komik demisdim.
Akıcılığı bıraktım,kelime kelime okuması sinirleri zorluyor..:))Son Düzenleme: make-believe ~ 12 Mayıs 2006 20:57
Zaten işin en zor kısmı da akıcılığı bozmadan tonlamaları yapmak. Yine de program fena değil. Eğlencelik bi kenarda dursun. Teşekkürler
Paylaşım için saol denicem programı bende...
make-believePoWeRdArKınsan sesı gıbı yapmayı basarsalar cok guzel olur ama bır gun oda olur..Hala mekanik bir ses. Gerçek insan sesi gibi yapabilmeyi hala başaramadılar.CU_GS7İyi güzel ama akıcı okuyamıyor..- YÖNÜ= Ses biraz komik demisdim.
daha çok bekleriz.... bu tarz programları bir heves kurar, ertesi gün kaldırırız. ama denemeyenler görsün derim...
arkadaşlar insan sesini felan boşverin ben size bişey itiraf edeyim ben dosyayı indiremedim.
Nereye tıklıcaz??
lınke tıkla,sonra free ye bas,sonra bıraz bekle,sonrada ordakı harflerıvesayıları kutuya yaz .sonra ındırıyorsun.
umarım yapabılmıssındır eger yapamadıysan bır daha anlatabılırım.
kolay gelsin.
PoWeRdArKlınke tıkla,sonra free ye bas,sonra bıraz bekle,sonrada ordakı harflerıvesayıları kutuya yaz .sonra ındırıyorsun.Teşekkürler şimdi indirdim..
umarım yapabılmıssındır eger yapamadıysan bır daha anlatabılırım.
kolay gelsin.