merhaba benim srounum şehir dışında bulunan arkadaşıma internet yolu ile film(750-450 mb) göndermek bunu hangi yolla yapabilirim, eger bir sıkıştırma programı kullanmam gerkiyorsa hangisin tavsiye edersiniz vereceginiz cvp için şindiden teşekkürler
sıkıştırma programı öneriniz
Filmi Winrar'la 100Mb parçalara bölüp Rapidshare'e koyabılırsın. Daha sonra bu linkleri arkadaşına verırsın oda indirip wınrarlı dosyaları bırleştirerek filmi bir butun halıne getırır ve izler
Hjsplit programıyla sıkıştırmadan parçalara bölebilirsiniz. Bölümleri tekrar birleştirmek içinse Hjsplit veya 7-zip uygulaması kullanılabilir.
mesaj tarihlerine bakın konu ölmüş, sonra hortlatmışsınız
ahmet79mesaj tarihlerine bakın konu ölmüş, sonra hortlatmışsınıNolmuş, sonra gelen soruya cevap versek ölür müyüz??Parçalar rarlı değil de video formatında ise "Video joiner" diye google'da aratabilirsin..
Parçalayıp rarladıysan yeni bir klasör açıp ilk rarlı dosyayı dizine çıkar yaparsan yükleme bittiğinde tek bir dosya olarak belirttiğin klasöre çıkar.. Winrar'da bu şekilde..
wickermanHjsplit programıyla sıkıştırmadan parçalara bölebilirsiniz. Bölümleri tekrar birleştirmek içinse Hjsplit veya 7-zip uygulaması kullanılabilir.anlaşılan hjsplit bölme işlemini yine rarlayıp parçalara ayırıyor. sadece sıkıştırma programlarının işlerini wizard haline getirmiş. ilk parçayı herhangi bir arşiv dosyasıyla açıp çıkartın o zaten diğerlerini kendidisi isteyecektir. yani hjsplit in yaptığı diğer arşiv yazılımlarından farklı değil.
şafak89hayır benim sorunum rarlamadan böldüm şimdi nasıl birleşyine 7z ile aç. sen rarlamadan böldüm diyorsun ama hjsplit de yine rar yöntemini kullanıyor. sadece uzantı rar değil.
Hj Split'le bir dosyayı böldüm ve Winrar'la açmaya çalıştım. Arşiv dosyası tanıın mıyor diyerek açmıyor. Zaten sıkıştırma yapmıyor program.