arkadaşlar şöle yeni çıkmış silahlı güzel bi oyun var mı.bakıyorum sitelere ama bulamadım.
silahlı oyun
S.T.A.L.K.E.R. (Shadow Of Chernobyl)
evet, DX9 uyumlu.kendi sistemimde şuan oynamaktayım :)
P4 3.0 GHz/1 GB RAM/ATİ 9550
hımm güzel dx9 çalıştığına sevindim
geçen gittim bu oyunu beğendin alıyodum hatta .adam cdsini bulamadı.ii o zaman .şimdi içim rahat alırım.saolum.bi tek benim işlemci amd 3200 ram 1 gb sorun olur mu sizce
ekran kartım da ge force 512 mb 6600
ark oyun çalıstırmak için genel olarak ne lazım pc de
bende geforce Fx5500 ve 512 ram var 3.00 chz çalsırmı
her oyundan oyuna değişir dostum. ama son çıkan oyunlar epey bi ram ve iyi bir ekran kartı istiyor.
Benim 512 mb ram ve rodeon 9550 ekran kartı var .Hiçbir oyunda takılma çalıştırmama sorunu yok.
RapGangLiferahat çalışıçokkk rahat çalışır kafanı yorma
Valla ben sana css(Counter Strike Source) öneririm.Aslında yeni bir oyun değil ama ben çok beğendiğim için söylüyorum.Arkadaşlar ile oynaması ayrı bi zevkli
rroonnaallddoo,eğer Counter Strike tarzı oyunlar seviyorsan faklı önerilerim olur yine ama bölüm ilerlemeli oyunlar oynamak istiyorsan yine faklı resimli önerilerde bulunurum
bölüm ilerlemeli oyunlar ilk tercihimdir.böle max payne tarzı oyunlar.biraz eski bir örnek oldu ama!!önerilerini bekliyorum arkadaşım.
falcon15ark oyun çalıstırmak için genel olarak ne lazım pc deSende biraz sıkıntılı çalışabilir.
bende geforce Fx5500 ve 512 ram var 3.00 chz çalsırmı
sen max payne istiyorsan yani o tiplerde istiyorsan sana hitmen 1 ve hitmenin son sürümünü öneririm adama görev veriyolar oyunda tek başınasın çin mahalesinde geneglde 1 sürümü süperdi hepsini bitirmem 2 3 ay aldı valla 1 sürümü 1 cd den oluşuyor son sürümü hitmen 3 veya hitmen 4 olmalı 7 veya 4 cd olarak duymuştum ama 1 dvd ye sığar zaten orijinaller dvd
global storm eski ama güzel ekran kalitesi süper 4 eşsiniz sen onları yönlendiriyorsun mütiş bişey oynuyorum şuan eski olmasına ragmen:D
bide domm mu ney onu oynayınca 3d oyunuydu şimdi gelişmiş çok güzel
stalker oyununda online oynanabiliyor mu
Recep BaltaşPek inandırıcı gelmedi ama yine form içerisinde bir yerde okumuştum sanırım. DirectX 10'u sisteme yüklemek için illa Vista'mı kullanmak gerekiyor? Yoksa bu açıklamanız dx10 oyunları XP'de de oynanabilir anlamına mı geliyor?Son Düzenleme: irfankeskin61 ~ 16 Temmuz 2007 03:57
İnandırıcı gelmeyen kısmı nedir?
Bizzat DirectX 10 için çıkacak en iyi oyun olan Crysis'in yapımcılarını oyunu DirectX 9 modunda oynarken gördüm.
Böyle bir şey yok. Bugün dünyadaki bilgisayarların %95'i hala DirectX9 desteğine sahip. DirectX10 ise %5.
Hal bööyle olunca geriye dönük bir uyumluluk olmak zorunda.
Açıklamam demek oluyor ki DirectX 10 destekleyen oyunlar XP'de de oynanabiliyor ama tabii ki XP'de DirectX 9 modunda oynayabiliyorsunuz.
İleride bu değişir mi bilinmez.