Silahtan Mermi Yerine Tavuk Çıkıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj
zuhaha 2.linkteki mesajlara koptum.
silahtan çıkan mermi değil silahlar tavuk atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim silahlar resmen mermi değil horoz
süper...dalga geçmiosan çok vahim bi durum eğer dalga geçiosan daha vahim bi durum çünkü ben bakırköyün numarasını
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
piRe_zuhaha 2.linkteki mesajlara koptum.Senmi benmi.Konuya ulaşalı saatler oldu hala yerimde duramıyorum özellikle 2.linkteki diyaloglar fena güldürüyor beni yımırta,tavuk,bakırköy falan.Biride eğer silahtan tavuk çıkıyorsa kesin silahın seside gıtgıtgıdak diye çıkıyordur demesinmi tam koptuğum an o andı işte
süper...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
koptum yaaaa nerden buluyonuz böyle şeyleri öldüm gülmekten kalp krizi geçiricem...
ne biçim oyun bu ya....
Yıllanmış Üye
493 mesaj
dalga geçmiosan çok vahim bi durum eğer dalga geçiosan daha vahim bi durum çünkü ben bakırköyün numarasını
Son Düzenleme: E.D. ~ 29 Eylül 2008 13:08
Yıllanmış Üye
487 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
korsan oyun olursa öyle olur tabi bende gayet normal çalışıyo ea nın böyle şeyleri çoookk var
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Korsanla vs ilgisi yok.. Oyun Mod'u denen bir şey var.. Bu modu yüklemiş bir eleman forumun birine yazmış sanki farkında değilmiş gibi ve geyik ilerlemiş..
Abartıp üzerinde duracak bir şey göremiyorum ben..
Gülüp geçmek lazım, tamamdır..
Yıllanmış Üye
1,663 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
CU_GS7Korsanla vs ilgisi yok.. Oyun Mod'u denen bir şey var.. Bu modu yüklemiş bir eleman forumun birine yazmış sanki farkında değilmiş gibi ve geyik ilerlemiş..Bu mesaj üzerine bende hemen bir araştırma yaptım ve aslında doğru olduğu ortaya çıktı.Yani aslında bir modmuş.Yorumun aydınlatıcı teşekür CU_GS7
Yıllanmış Üye
1,663 mesaj
CU_GS7Korsanla vs ilgisi yok.. Oyun Mod'u denen bir şey var.. Bu modu yüklemiş bir eleman forumun birine yazmış sanki farkında değilmiş gibi ve geyik ilerlemiş..tamam zaten oyunda böyle bir dosya olmasa bu durumun olması imkansızzz... bug un bukadar mükemmel oluşumlar yapması saçmalık
(ama yinede komik olmuş özelliklede yazan kişinin bilmiyormuş gibi yazması )
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
xHellknightxtamam zaten oyunda böyle bir dosya olmasa bu durumun olması imkansızzz... bug un bukadar mükemmel oluşumlar yapması saçmalıkBug değil mod..
(ama yinede komik olmuş özelliklede yazan kişinin bilmiyormuş gibi yazması )