Silgi Kullanmadan Resim Çizme Sanatına ...

Programci_Yeliz_44
06-01-2011, 15:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Merhaba Arkadaşlar Ben Yeliz Forum Başlıklarına Uygun Bu Kısmı Buldum . Facebookta kurulan bir çok anlamsız çerez sayfalar iyice seviyeyi düşürdü bunun tam aksine facebook seviyesini yükseltmek ve daha faydalı bir şekilde yararlanmanız için bi sayfa kurduk sayfamız şuanda 3.600 seviyelerine ulaştı ama ne yazık ki fazla tanıtamadık kendimizi aranızda bu sayfayı tanıtacak kimse var mı ilgilelenlere duyrulur. ( sayfanın amacı sadece kültürel bilgi vermektir başka bir kar amacı yoktur )

Saygılarımla.

Programci_Yeliz_44
06-01-2011, 17:47   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Evet Arkadaşlar Sayfa Adresimiz : www.facebook.com/En.Guzel.Sayfa

Jubei76
06-01-2011, 17:59   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Demişsin ki:Facebookta kurulan bir çok anlamsız çerez sayfalar iyice seviyeyi düşürdü bunun tam aksine facebook seviyesini yükseltmek ve daha faydalı bir şekilde yararlanmanız için bi sayfa kurduk

Madem Facebook,taki bu seviyesizlik seni rahatsız ediyor neden facebook hesabını kapatmıyorsun ve ayrıca facebook seviyesini arttırman için facebook yönetiminden sana böyle bir istek veya talepmi geldi yani neden buna kendini zorunlu hissediyorsun ? facebook,tan nasıl olurda daha faydalı şekilde yararlanabilirizki ? bana somut bir örnek gösterebilirmisin bu seviyeli sayfanızdan kendine yarar sağlamış birilerini ve ayrıca nasıl bir yarar bu ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.