Konu silindi
Silindi konu
Özür dilemen Windows 7 ile alakalı bir şey mi?
Bu arada neden özür dilediğini bilmiyorum ama özür dilemek erdemliktir. ;)
Ne olduğunu bilmiyorum. Ama hatanızı anlayıp özür dilemeniz, hem de böyle herkesin önünde, çok güzel bir davranış. Mühim olan zaten hata yapmamak değil, bir hatayı yaptıktan sonra bunun yanlış olduğunu anlayıp tekrar yapmamaktır. Tecrübe denen şey de zaten yapılan yanlışların toplamıdır bir anlamda. Tebrik ederim.
Ben neden özür dilediğini biliyorum ayrıca tebrik ederim özür dilemek iyi birşeydir.
aynen
Ne olduğunu bilmiyorum. Ama hatanızı anlayıp özür dilemeniz, hem de böyle herkesin önünde, çok güzel bir davranış. Mühim olan zaten hata yapmamak değil, bir hatayı yaptıktan sonra bunun yanlış olduğunu anlayıp tekrar yapmamaktır. Tecrübe denen şey de zaten yapılan yanlışların toplamıdır bir anlamda. Tebrik ederim.
herkez hata yapabilir ..normaldir..özür dilemene gerek yoktu..
ben özür dillettirdim :D çocuk bir daha yalan söylemeyecek çocuğu artık iyi tanıyın
çok mert bir insanmışsın bravo
Bence mertlikten değil daha çok insanlardan laf yememekten özür diliyor arkadaş. Çünkü açtığı konuda bu kadar esaslı, çocukça ve yalan konuşmasını ne telafi eder bilemem. Sana bir tavsiye; açtığın konuları kesinlikle sil Atakan Sevindik.