KONU SİLİNEBİLİR
Silinebilir
Ben bu Fiyata Anca Gülerim :) Arkadaşım yanlış anlama ama 900 TL ye Bu bilgisayarın 2 katı özellikte pc alınır fiyatlardan gelişen teknolajiden yeni çıkan oem ürünler ve fiyatlarından haberin var mı ? biraz araştır istersen 300 - 350 TL arası çok iyi bi fiyattır.
Bak Arkadaşım : http://www.sahibinden.com/ilan/a ... nden-71795263/detay
İncele 850 Tl ye Nasıl bi Bilgisayar Alınırmış :
Anakart: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
İşlemci: AMD Phenom II X4 945
RAM: 4096MB DDR3 1333
Ekran Kartı: Ati Radeon VTX HD4890 1 GB
256 BIT GDDR5 PCI-EX 16X
HDD: Samsung 500 GB
Kasa: VX9 Google yazarsanız ayrıntıları görebilirsiniz.
Güç Kaynağı: High Power 450 Watt
o bilgisayar max 400 tl eder dostum valla ne yaptın sen 900 tl atmışın
sattığım anakartın fiyatı :270 TL (kendiniz bakın Link)arkadaşım yapma allah aşkına linkte verdiğin işlemcinin sıfır fiyatı 200 tl 2.el fiyatı etsin max 130 tl bak benim işlemcim core 2quad q8300 4 cekirdek 440 tl sıfır fiyatı 2.el 200 tl alınıyo yarı yarıdan bile az senin o sistem max edeceği 40 tl dir dostum senin sistemin 900 tl ise benim sistemim 2 bin tlden aşağı olmaz
sattığım işlemcinin fiyatı: 200 TL (kendiniz bakın Link)............ diğer parçaları saymıyorum bile. Lütfen art niyetli yorum yapmayı
hocam 400 bilemedin 500... daha çok etmez doğru diyor arkadşlar.. ayrıca teknoloji her gün yeni bir şey çıkartıyor her yeni bir şey çıktığında da fiyatları yarı yarıya düşüyor nerdeyse... kusura bakma ama 400 500 en fazla...
Aslında sattığım bilgisayar 800 değil 1200 TL ediyor ama bizim millet, 2. eldeki bilgisayar ne kadar iyi olursa olsun para vermeye korkuyor. Olay buzamanında o fiyata almış olabilirsin ama satarken ikinci el fiyatlarını kullanman gerekir.. bu yüzden o fiyata satamazsın, imkansız ayrıca üzerinden neredeyse 1 sene geçmiş, 1 sene içinde daha ne sistemler çıktı sende biliyorsundur.. bu yüzden pek bekleme o fiyata satabileceğini düşünmüyorumBilgisayardan anlayan birisi 800 TL ye sıfır markalı bilgisayar alacağına benim sattığım bilgisyarı alır
Çünkü özellik bakımından kat kat üstün bir PC olduğunu kabul eder.
son sözüm bu pc yi alacak arkadaş oyun oynar ama nasıl oynar ekran kartı çok düşük anakartdan bahsetmişsin bu gün ben 288 tl ye buldozer işlemci alsam hemde 4 çekirdekli 12 mb ön belleği var 100 tl lik bir anakart işimi görüyorsa neden 300 tl lik bir anakart alayım usb 3.0 mış banane bendeki usb bellek usb 2.0 destekli o nasıl olacak sata 3 müş banane HDD lerim sata 2 ayrıyetten sata 3 le sata 2 performansı çok yakın gerçek sata 3 performansı daha ortaya çıkmadı psu düşük ekran kartı düşük ben bu pc ye 800 tl vereceğime giderim 500 tl daha koyar adam gibi hepsi sıfır parçalardan oluşan bir oyun canavarı toplarım senide anlıyorum çok zarar ediyorsun fakat teknoloji böyle bişey ben çok 2 ci el alım satım yaptım 2 el oldumu donanım dan anlayan biri 3 aşşağı 5 yukarı fiyatını bilir ben 1200 tl ye aldığım masa üstü pc yi 1 sene sonra 550 tl ye zor sattım durum böyle ya anlamayan birine biraz daha pahalıya satıcan yada piyasada pc kaça gidiyorsa ona göre satıcan