Arkadaşlar Vista basic kullanıyorum.disk birleştirme yapacaktım.Ama C veya D sürücülerinin /özellikler/araçlar bölümündeki "disk birleştir"butonu çalışmadı.bilgisayarı kapatıp aşınca da olmuyor. Önerisi olan?
SİLİNEBİLİR
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
ben perfectdisk onerıyorum ve onu kullanıyorum bence gerısı bos gbı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,115 mesaj
Windows Vistanın disk birleştirme işlemi acemi kullanıcılar için zor.o yüzden acemi kullanıcıara kullanımı çok kolay olan Auslogics Disk Defragı öneririm.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
minnoş_97Windows Vistanın disk birleştirme işlemi acemi kullanıcılar için zor.o yüzden acemi kullanıcıara kullanımı çok kolay olan Auslogics Disk Defragı öneririm.Nesi zor ya , sadece "Şimdi Birleştir"e tıklıyorsunuz .
Gerisini Vista hallediyo , C D E gibi harddisk seçimi bile yok ...
Bazen 3-4 saate kadar beklemeniz gerekiyor ama , kullanılan harddisk alanına ,
Ve dosya sayısına göre değişiyor . Mesala geçen Laptop'ta disk birleştirdim yarım saat sürdü en fazla .
Yıllanmış Üye
558 mesaj
zorluk olayını bende anlamadım:F bence tam acemi ve yeni başlayan kullanıcılara yönelik. sadece tek bir tuş var:F ama bende AusLogics Disk Defrag öneririm...
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
hee basit grafik yok :( auslogics disk defragda grafik var ben illa grafik olarakta görecem :DHem vistanın birleştiricisi benim diski 4 saate birleştirdi(Hiçbir abartı yok dakika olarak bakarsak 3 saat 53 dakika)Auslogics disk defrag ise 30 dakikaya birleştirdi gerçek hız bu değil mi?