Bilgisayarımda uzun zamandır silinemeyen bir truva atı var.ie açılırken arada bir geliyor.Siliyorum avast.home ile fakat çok büyük olduğu için silinemiyor deniyor.Program file ve Document and setting de bulunuyor.Şimdiye kadar sinir bozmaktan başka bir zararını görmedim. Ne yapmalıyım?
silinemeyen truva atı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
kaspersky 2010 dene bence avast çok başarılı bir anti değil kaspersky 2010 sitesinden 30 günlük free olanının çekebilirb ve vereceğin e-mail adresine gelecek serialle aktife edip taratabilirsin ha kaspersky 2010 da silmezse combofixle ya da smitfraud fixle güvenli modda taratabilirsin
Silememi Trojanın büyüklüğü ile ilgili değildir. Dosya kullanımda olduğundandır. Avast ile açılış taraması programla yeniden başlatılsınmı uyarısına evet de açılşta güvenli modu etkinleştir. yada Trojeni manuel olara unlocker ile silebilirsin.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj
Evet silinmeme nedeni dosya kullanımda olduğundan.Ama önerilerini yerine getirebilmem için uyarılarınızı basitçe açabilirmisiniz? Bu konularda çok bilgisizim.İlginize teşekkür ederim.
kaspersky 2010 dene bence avast çok başarılı bir anti değil kaspersky 2010 sitesinden 30 günlük free olanının çekebilirb ve vereceğin e-mail adresine gelecek serialle aktife edip taratabilirsin ha kaspersky 2010 da silmezse combofixle ya da smitfraud fixle güvenli moddaSakın Kaspersky 2010 yükleme.Pc'yi çok kasıyor.Ben yüklemeye çalışmıştım ve ardından bilgisayarım açıldığında kendine 5 dk.de geliyordu.Bence NORTON yükle.Norton ile tarattır. Norton da bilgisayarı biraz kasar.Ama iyi korur(Kaspersky kadar değil).
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
Sakın Kaspersky 2010 yükleme.Pc'yi çok kasıyor.Ben yüklemeye çalışmıştım ve ardından bilgisayarım açıldığında kendine 5 dk.de geliyordu.Bence NORTON yükle.Norton ile tarattır. Norton da bilgisayarı biraz kasar.Ama iyi korur(Kaspersky kadar değil).arkadaşım bu konu çok tartışıldı ve bir çok uzman görüşüde ortaktır ki 2010 neredeyse sil baştan yazılmış oldukça hızlıbir anti benim 512 mb ramli pcimde çalıştığına göre her tür pcde çalışır fakat her türlü pc iyi opmtimize edilmediği için yavaşlığı kaspersky gibi programlara bağlanabilir kullanıcı faktörü hep göz ardı edilirsaygılar