Boufuu DVD RW kullanırsan olmaz tabi. Biostan DOS'u çalıştıracak bir otomatik komut dosyası (bat) lazım sana onuda ya kendin yapacaksın yada outorun'u olan bir cdden alacaksın. MS-dos dilini bilmiyosan bulaşma çünkü herhangi bir outorun ile dediğimiz işi yapamaszın. Neyse yaw nerden bulaştık buna senin meselene gelirsek; plan a: özel dosyalarının yedeğini al ve eraser ile istediğin dosyaları sil. Sonta recover ile geri getirmeye çalış. Geri gelirlerse işlem başarılı ise, plan b: ghost ile sistem yedeğini image olarak dvd'ye at. Sakın hard diskte başka bir bölmeye (partition'a) atma killdisk uygulayacağız. Sonra garanti çözüm olan killdisk uygula (daha önce verdiğim linkte var). Yeni bilgisayar gelince de image dvdsini ghost kullanarak yeni hard diske atarsın.
Bir sorun daha olacak şimdi aklıma geldi (ah orda ben olacam ki işi halledeyim böyle talimatla olmuyo kardeş.
Yeni bilgisayar muhtemelen c'ye windows kurulu olarak gelecek. Ghostu kurup (c üzerine) işlem yapamayız zaten imageyi cye açacağız. o yüzden sana cdden çalışan bir ghost lazım. Onuda bulamazsan plan cyi uygula plan c: özel dosyalarının yedeğini cd yada dvdye al ve hard disk üzerinden sil, c'yi d'ye ghostla, killdiski sadece c'ye uygula, d'den ghostu tekrar c'ye at. Sisteminden özel dosyaların tamamen silindi. Yeni gelen sisteme yedeklediğin özel dosyalarını atarsın.
Valla işte bildiğim bana göre olabilecek her yolu söyledim bilmem daha ne diyim. Eraseri daha önce bu amaçla denemiş olsam direk onu önerecem ama size öneren arkadaşta denememiş galiba bir cevap yazmamış.