XP işletim sistemi olan bilgisayarımda .avi formatında bir video sunumum silindi.. bunu geri getirmek için bir program önerebilirmisiniz?
Silinen dosyanın geri getirilmesi mümkünmü?
"Recover My Files" ve "Easy Recovery" programlarını deneyin. Videonuz hangi sürücüde ise, o sürücüye yeni veri yazmayın.
eger üzerine yeni veri yazılmamış ise çeşitli programlarla mümkün
benersinceeger üzerine yeni veri yazılmamış ise çeşitli programlarla mümküyazıldıysa biraz problem yaşar bildiğim kadarıyla
Format ile silinen verilerimi "Recover My Files" ile kurtarmayı denedim. Küçük boyutta bir sürü fuzüli resim dosyaları geri geldi. Ama şahsi resimlerim değil. Nette girdiğim sitelerdeki küçük boyuttakiler. Bir kaç kez denedim. Bir kaç günüm gitti hatta bu yüzden. Bırak videoları resimlerimi bile kurtarmadı. Hani göle oltayı atarsın da, balık yerine çizme takılması misali işe yaramaz döküntüleri topladı. Hadi bundan da vazgeçtim, binbir zorlukla silebildiğim virüsleri geri getirince koptum. Yok olan binlerce fotoların, yüzden fazla video ve sayısız müzik dosyalarımla ebediyen vedalaştım. Bu yüzden bir format daha attım. Sonuç olarak, format öncesi verilerimi yedeklemem gerektiğini kötü bir bedel ödeyerek anladım.
Arama özelliğini kullansaydın bununla ilgili başka konularda var gerçi ben arama yaptığım zaman istediğim şeyi bulamıyorum bazı konuların tam başlığını yazıyorum bakalım en başta çıkacak mı diye yine çıkmıyor her neyse... :D
TuneUp Utilities bu program geri getirir. "benersince" arkadaşın dediği gibi eğer üzerine fazla veri yazılmamış ise hiç dert etme hemen geri getirir %100 oranda kurtarır verilerini iyi bi program
arkadasim recuva programini deneyebilirsin.Üstelik türkcesi de var. Birde restoration isimli kücük bir program var. Buda iyidir.