silinen verilerim nasıl geri getirilebilir?

brave_x
27-12-2007, 19:43   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

merhaba user kardeşim basit bir bilgisayar ev kullancısıyım dün akşam program merakım yüzünden yaklaşık 40 gb harddiskimden 20 gb kadar veri kaybına uğradım kısaca anlatayım NORTON ghost diye sistem yedekleme programı var onu kullanmaya başladım ve işlem bitmeden bilgisayarı kapattım sonra açtığımda d: sürücüme tıklayınca biçimlendirin diye uyarı alıyorum resimlerim müziklerim ve o kadar uğraştığım program arşivim gitti kotalı internet kullandığım için çok üzüldüm o programları hazırlayana kadar çok zamanım gitmişti çok üzgünüm.
birkaç kurtarma programı denedim interntte araştırdım fakat sonuca ulaşamadım

hardisk üzerinde fiziksel problem yok üzerinede daha bişey yazmadım kurtarılabileciğini biliyorum bu yüzden bu sorunumu nasıl çözerim konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. hangi program ve nasıl yapacağım YARDIM

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 27 Aralık 2007 21:05
sah1n
28-12-2007, 08:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

EasyRecoveryPro işini görecektir.Ama şöyle bir şey daha var D sürücünde atıyorum 30gb lık bir veri kurtardın Bunu tekrar D ye atamazsın.önce C veya diğer sürücüne Yedekleyip daha sonra D klasörüne atarsın anladınBeğendim

Son Düzenleme: sah1n ~ 28 Aralık 2007 08:23
brave_x
30-12-2007, 22:12   |  #3  
OP Yeni Üye
38 mesaj

KULLANDIĞIM SİSTEM YEDEKLEME PROGRAMI NORTON G-HOST YAPARKEN SİSTEM YEDEĞİ ALINACAK YERİ SORDUĞUNDA HEDEF OLARAK HARDDİSKİ GÖSTERMİŞİM SONRADAN ÖĞRENDİMKİ SİSTEM YEDEĞİ ALINAN YERDEKİ BİLGİLER DE SİLİNİYOMUŞ BİR NEVİ FORMAT GİBİ BİŞEY OLMUŞ HARDDİSKİME HARDDİSKİMDEKİ BİLİGİLERİ GERÇEKTEN NASIL GERİ GETİREBİLİRİM BU TÜR PROGRAMLARIN PARALI OLDUĞU SÖYLENİYOR GERÇEKTEN DOĞRUMU KONU HAKKINDA AYDINLATIRMISINIZ?

brave_x
01-01-2008, 11:36   |  #4  
OP Yeni Üye
38 mesaj

SONRADAN ÖĞRENDİMKİ SİSTEM YEDEĞİ ALINAN YERDEKİ BİLGİLER DE SİLİNİYOMUŞ BİR NEVİ FORMAT GİBİ BİŞEY OLMUŞ HARDDİSKİME HARDDİSKİMDEKİ BİLİGİLERİ GERÇEKTEN NASIL GERİ GETİREBİLİRİM böyle bir şey gerçekmi easy programını deneyen varmı program çıklaması yada resimli anlatım istiyorum yardımmmmm

brave_x
02-01-2008, 15:14   |  #5  
OP Yeni Üye
38 mesaj

bu programla tarattığımda önemli bişey bulamadı ya kullanımında hata yaptım yada hardiskkimde önemli problem var konuyu okuyan arkadaşlar yardım istiyorum