arkadaslar bende lıme wıreden ındırdıgım 2 tane mp3 dosyası mevcut masaüstünde bunların dosya adları cok uzun oldugu ıcın tasınamıyor veya sılınemıor hıc bı sekılde bı ıse yaramıor ben o 2 dosyayı sag tıkladıgımda sil kes ad degıstır kopyala gıbı seyler cıkmıor sorum o 2 dosyayı nasıl silicem simdiden tesekkürler
sılınmeyen dosyalar
Cd den çalışan bir linux versiyonu ile işini halledebilirsin. Yalnız partition FAT32 olmalı. Bunu partition magic gibi programlarla yapabilirsin.
unlockeri denedinmi veya güvenli modda silmeyi..
Değişik ve gıcık bir durum. ntfs dosyalama sistemlerinde bu sorun çok olabiliyor. şöyle bişi yaptın mı direk dos ortamından silmeyi denedin mi. dosya ismini 8 karakter olarak kısalt. mesela: delete c:\abcdef~1.mp3 gibi öyle dene...
ya kardes ben yazdıklarından bıısı anlamadım desem yerıdır bana ayrıntılı olarak anlatırmısın rıca etsem
ctrl+X yapmayı denedin mi ondan sonra bunu geri dönüşüm kutusuna at boşalt olmazsa cleaner indir onla geri dönüşüm kutusunun içini sil:)
yusuf5303arkadaslar bende lıme wıreden ındırdıgım 2 tane mp3 dosyası mevcut masaüstünde bunların dosya adları cok uzun oldugu ıcın tasınamıyor veya sılınemıor hıc bı sekılde bı ıse yaramıor ben o 2 dosyayı sag tıkladıgımda sil kes ad degıstır kopyala gıbı seyler cıkmıor sorum o 2 dosyayı nasıl silicem simdiden tesekküSilmek istediğin dosyaları yeni 1dosyaya taşıyıp silmeyi deneyebilirsiniz![]()
dedım ya kopyalama kesme sılme gıbı ıslemlerı gerceklestıremıorum dıe olmuo yani bunun ıcın format atmak gecıor ıcımden :D
Onu sadece şu yöntemle yok edebilirsin.Bulunduğu klasör ü silerek denekesin olucakdır..Yeni kullanıcı aç we eski kullanıcının destop klasörünü siliceksin mecbur..
yusuf5303 dediğimi yap kesin silinecekdir..