meraba arkadaşalr ben ringtone maker silver programını kullanırken bilgisayarımdaki mp3 leri yanlışlıkla silmişim. geri dönüşüm kutusundada olmadığı için bunları tekrar getirebileceğim ücretsiz program biliyosanız yardım eder misiniz. benim bulduklarım hep ücretli programlar çıktı da
silinmiş dosyalar
saol kardeşim ama bu programı indiridm deleted recovery iconu çalışmadı
advanced recovery seçeneğinden direk dosya türü mp3 seçip sildiğiniz dosyanın olduğu diski taratırn
peki ama nasıl seçicem mp3 ü hiç öle seçim ekranı açamıyorum ki yine aynı sorun oluyo oraya tıkladığımdada program kapanıyo
kardeş !
Programın vista versiyonu üretildimi bilmiyorum lakin bendeki sürümü vista uyumlu değil xp/vista dual kullanıyorum lakin xp ye geçip programı kurup birebir anlatmak la ancak kesin yollar gösterebilirim.Programı daha önceleri çok defalar kullandım hatta bir defasında yanlışlıkla biçimlendirdiğim tüm diski sorunsuz geri getirmişitm.ilk olarak şunu söyleyeyim pc ye yeni birşey kaydeteyin hatta silmeyin bile aksi halde mp3 leri kurtarınca çalışmayabilir. En kısa sürede (yarın) xp de gerekli bilgileri verebilirim.
tamam teşekkürler kardeşim ilgilendiğin için
[/URL]
sıralamayı takip edin advanced recovery en basit kurtarma yöntemidir
[URL=http://imageshack.us]
öncelikle silinmiş dosyaların olduğu diski seçip nex diyerek kayıp dosyaları taratıyoruz
[URL=http://imageshack.us][/URL]
tarama sonunda diskimizdeki mevut ve kayıp dosyalar listelenecektir. Lostfile silinmiş veya kaybolmuş dosyalarımızı listelemektedir. Lostfile dosyalarının alt dosyalarından kurtarmak istediğimiz dosyaları seçip nex e tıklıyoruz bir sonraki menüden hiçbir ayra ile uğraşmadan sadece browse seçeneğinden dosyaların kaydedileceği dizin ve dosyayı seçip nex e tıklayarak kurtarmanın tamamlanmasını bekliyoruz. Küçük bir ayrıntı taradığımız disk ile kurtarılan dosyaların kaydedileceği disk farklı olmalıdır. Örneğin c diskinden dosya kurtarıyorsak kayıt dizini d diskinde olması gerekmektedir
işte ben 2 ye tıkladığımda program kapanıyo kendi kendine
tamam teşekkürler ilgilenfdiğiniz için ama gerçekten program çok kullanışlı bi program gibi görünüyor
arkadaşlar bunun recovery my fles programını indirdim gerçekten çok kaliteli bi program. ancak seri no istiyo eğer ihtiyacı olan oluırsa özel msj atsın verebilirim seri no