"..........
Silinsin....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Repten hiç hoşlanmıyorum bence Türkiyede orjinal rapi Cazadan başka kimse yapmıyor diğerleri türkü ile birleşmiş ağıt türü melez bir tazdan ibaşka hiç birşeye benzemiyor lütfen söylediklerim hakaret algılanmasın şarkıyı dinlemedim yorum ona değil ama kişisel fikrim bu şekilde
Rap'ten nefret ederim zorla dinlerim.POP CLUP
Sen mi yaptın. Hevesini kırmak gibi olmasında rap bu değil normal bir aşk parçasına benziyor. Bütün müzik türlerinde aşk işleniyor sanki tek derdimiz aşkmış gibi.
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Kim kimi dinliyorsa dinler. O büyük bu büyük tartışması yapmaya gerek yok. Ben yaklaşık 9-10 yıldır rap müzik dinliyorum. 3 yıldır aktif internet kullanıcısı olduğumdan beri 200 albüme yakın bir arşivim var. Rap dinleyicisi olmak çok MC dinlemekten geçer. Ama arabesk rap diye tabir edilen hızlı söylenen şarkılar da rap değil yani. Yabancı rapte dinleyin ki farklı coğrafyalarda ki müzikten haberiniz olsun. Ayrıca bir MC gibi söylemeye çalışmayın ki kendi tarzınızı oluşturabilesiniz.