Silkroad Online Hayranları ve Oyuncuları Buraya...

Cem Uğur
31-10-2010, 22:13   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
139 mesaj

Charınızın nickini, resimlerini, videolarını ve en önemlisi oyun hakkında sorularınızı bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Son Düzenleme: Cem Uğur ~ 31 Ekim 2010 22:14
curlyhair
02-11-2010, 21:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
183 mesaj

ben daha eziğim 12 level bow full str ares te senin kaç level bide hangi serverde bir de sorum olcak

iteme + nasıl basılıyor ve de kaç levelde basmalıyım bide sp fam levelinle skill in arasında 9 benceri puanı olunca oluyor dimi ben sp farm yapmalımıyım ben 250 tane yapmıştımda sonra harcadım

Cem Uğur
21-11-2010, 16:30   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
139 mesaj
Alıntı: curlyhair  
ben daha eziğim 12 level bow full str ares te senin kaç level bide hangi serverde bir de sorum olcak

iteme + nasıl basılıyor ve de kaç levelde basmalıyım bide sp fam levelinle skill in arasında 9 benceri puanı olunca oluyor dimi ben sp farm yapmalımıyım ben 250 tane yapmıştımda sonra harcadı

Google' de arat "Silkroad iteme + basmak" diye,

Her levelde item basılabilir,

Beceri puanı diye birşey yok,

80 levele kadar 9 gap ile devam edin,

250 bir minumum sayı, amaç 500. 000

ZaLimTR
25-11-2010, 20:35   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

Ben Daha 24 Levelim

xbox360
07-01-2011, 15:09   |  #5  
Yeni Üye
41 mesaj

ben şu an oyunu yüklüyorum sabahtan beri yükleniyo ama bi türlü bitmedi çıldırcam burda yha daha 57 nie bu kdar yavaş??

firaristt
07-01-2011, 16:33   |  #6  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

@Cem Uğur kaç lwl sin merak ettim?

benden size tavsiye o oyunu kökten bırakın.. hem size hem sisteminize hem çevrenize zarar ilk başlarda anlamıyorsunuz ama ilerledikçe bağımlı oluyorsunuz ve ipin uçu kaçıyor.. belki bu dediklerim saçma geliyor olabilir ama birgü beni anlarsınız... tam tamına 7.5seneden fazla silkroad oynamışlığım var ve oyunu bırakmam ile sanki sigara bırakmış gibi oldum... ben oyuna başladığımda max lwl 70ti.. daha sonra 80-90 derken şimdi kaç lwl bilmiyorum ama 120 yi geçmiştir sanırım... ben pri.servera geçtiğimde benim char 89lw. idi(Greece Nuker) ve uzuuuun bi süre girmediğim için banlanmış olsa gerek.. private serverde 134lw(Nuker) de (exp sp rate isro ile aynı) charı bıraktım... daha sonra zaten server çok yoğunlaştı vs. bi daha da girmedim... toplasanız 40-50bilion oyun parası vardır charlarımda... zamanında bütün server tanırdı...

neden mi bıraktım? çok fazla zaman kaybı olduğu için... günde 10-15saat kesintisiz oynayınca asosyal oluyorsunuz, oturmaktan her tarafınız ağırmaya başlıyor, sistem o kadar süre açık olunca aşırı kullanımdan sorunlar çıkarmaya başlıyor ve zarar görüyor(belki siz fark etmiyorsunz ama bütün parçalarda aşırı kullanımdan yavaşlama vs. oluyor), oyunda en iyi olmak için para harcamanız gerekiyor şahsen çok harcamadım ama yinede para mı evet para o parayla yapılabilecek daha iyi şeyler var emin olun, her gün saatlerce bilgisayar açık olduğu için elektrik faturası şişiyor(bizim evde her şekilde pc açık o ayrı mesele de), asosyal olduğunuz için dünyadan kopuyorsunuz ve sürekli oyunu oynamak istiyorsunuz... ve daha birçok nedeni var... kimisi kızabilir ama Türklerin çoğunlukta olduğu sro, m2, ko gibi oyunlarda oynamaktansa gider internetteki flash oyunları oynarım daha iyi... Türklerin olduğu çoğu oyunda ahlak yerinde olmaz, illaki hırsızlık olur (bir tane sivri zekalı yüzünden bütün Türkler kötü damgası yiyebiliyor, daha bi kaç örnek vermek isterdim ama forumda yasak ve oyunu bırakma nedenlerimin başında yer alıyor...) her türlü aldatma, yalan vs. olur ki oluyorda... oyunu serverler kaldırmıyor kimi zaman... zamanında 6-7tane server vardı şimdi kim bilir kaç tane? 30mu? 40 mı? 50mi?

134Lwl charımı bıraktm ve o charda kaç tane Sosun vardı kaç bilion para vardı ama bi yerden sonra oyundan soğuyorsunuz...oyunu bırakırken hiç o oyun parasını vs. i gözünüz görmüyor... bırakın o oyunu gidin sisteminiz uygun ise düzgün bi kaç oyun alın onlardan sıkılana kadar oynayın.. ondan sonra görürüm sizi bir daha sro meretine bulaşıyormusunuz...

xbox360
08-01-2011, 11:30   |  #7  
Yeni Üye
41 mesaj

firarist bağımlılık yapıyor diyosunda zaten tüm online oyunlar bağımlılık yapmaz mı ben indirdim silkroadı ve o kadarda aman aman bişi değil yani

firaristt
08-01-2011, 13:49   |  #8  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
3,194 mesaj

sen gel bi 60+lwl e görürüm başından kalkabilyon mu? bana kalsa sro, ko , m2 gibi oyunlara hiç dadanmayın... onlara vericeğiniz parayla(oyun parası vs.) gidip bi kaç tane orj. oyun alın online oynayın.. hem daha zevkli olur hemde istediğinizde rahatlıkla oyunu bırakabilirsiniz ;))

xbox360
08-01-2011, 18:54   |  #9  
Yeni Üye
41 mesaj

serverim aztace çindeyim isim FunnyCat  lvl 9 okçuyum oynamak isteyen varsa ismini sölesin

Cem Uğur
08-01-2011, 20:41   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
139 mesaj

Konunun yetkililerden silinmesini talep edeceğim. Çünkü oyunu ben bıraktım. Arkadaşın dediği doğrudur. Silkroad çok bağımlılık ve gerçek para kayba yol açıyor.

firaristt
08-01-2011, 21:23   |  #11  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
3,194 mesaj

tebrik ediyorum. Çok yerinde bir karar :)) ilk bi kaç hafta biraz zor gelebilir ama daha sonra unutuyorsun.. ben ıd pw mi unuttum :D sistemin uygun ise güzel bi oyun al istediğin kadar canın sıkılana kadar oyna sıkıldığın zaman başka bi tane alırsın :)) Steam'a üye olup oyunları uygun fiyata alabilirsiniz :)) hem dwd çizildi vs. derdi yok :D

CarlJohnson
13-01-2011, 22:59   |  #12  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

66 levelda bırakmıstım bende..oyun hayatım boyunca gordugum en kazık level sistemine sahip..hic bulasmasın valla kimse ömrünüzü yer yani onun yerine cok istek varsa wow vs açın en azından kasması kolay eglencesi yüksek..silkroad  3 4 sene onceye kadar aşırı zewliydi..sonra git gide kazık oldu level sınırları arttıkca arttı..party sistemi geldi..çevresi olmayan adam pek kasamaz hale geldi..ilk 20 30 level bişi degil kasılıyor dersiniz ama +50 den sonra işin rengi degismeye baslıyor

firaristt
14-01-2011, 12:51   |  #13  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
3,194 mesaj

@CarlJohnson gel sen onu bana anlat :D 8kişilik  full Nuker PT de (EU yoktu ben serverda) 15dk de fln %0.001Exp gelince oh ne ala ama o kadar exp gelmesi için botlardan bile daha hızlı kasmanız lazım... bir mob ölmeden diğerine dalmanız o arada petin onu öldürüp sizin bıraktığınız 2.canavarı indirmesi lazım... tabii bu dediği btn pt üyeleri için geçerli hepsi bu şekilde kasıcak... o kadar hızlı mobları indiriyorduk ki çoğu zman mob kalmıyordu..(pt üyelerini exp'in gelebileceğin ne kadar uzak olabiliyorsa o kadar uzakta durmasına rağmen)... dediğim olay 110LV civarındaydı... 134 e gelinceye kadar benim kaç ayım geçti... günce %2exp kastığımda sanki o gün çıkan btn uniq.leri kesmiş gibi oluyordum.. lw. atlaması çok zor olan bir oyun gerçekten... düşünün sabah 3ten gece 1e kadar non stop pot alma ws. olmaksızın sürekli kastığınızda %2exp bilemedim %3... 1ayda 1 lw anca atlıyorsunuz...

hiç bir oyunda o kadar zor seviye atladığımı hatırlamıyorum... 1ayda 1lw...

xbox360
13-04-2011, 17:33   |  #14  
Yeni Üye
41 mesaj

oyunu bıraktım ve hala 9 levelim :D

CarlJohnson
15-04-2011, 11:03   |  #15  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj