arkadaşlar çok saçma bi durumdayım şuanda town da 20 30 kişi görunce kasmaya başlıyo pc anlamadım nedenini acr,mw3,alan wake,the run,dirt-2 full grafikte oynuyorum ama silkroad online da kasıyor çözümünü bilen varmı ?
İşlemci:intel core i3 3.20ghz
Ram:3gb ddr 3 1333mhz
Ekran kartı:asus hd6770 direct cu
Anakart:pegatron ıpmıp h-55
Psub:450W(markasını unuttum ve gerçek 450W değil.)
Silkroad online kasma sorunu
Kardeş %100 diyebilirim oyundan kaynaklıdır.Oyunun kurulu olduğu sunucu yada pc düşük özelliklere sahiptir
Birde hangi sv yi oynuyorsan ismini ver bakalım tam sölerim o zaman
Playsro ise pcde sorun olabilir.32gb ram i var oyunun bayada iyi bir teamleri var.Bende oynuom kasma yapmıyor.Peki oyunun kasma şekli az normal oynuyon sonra kasıo sonra tekrar aynı şekildemi oluyor?Öyle bir sorun varsa pc yi bir yere çarpmış veya düşürmüşsündür.Eğer öyle bişi yoksa artık napcan F12 YE basıp oyna donmaz öyle ben öyle oynuyom diğerinden çok daha güzel :D
Sorun internetinde de olabilir. İnternetin yavaşsa online oyunun da yavaş olur.
internet 1mbit teykende aynı 8deyken de aynı eskiden playsroda kasma yapmazdı şimdi yapmaya başladı nedenini anlamadım ayrıca sadece townda kasıyo eskiden yapmazdı yani onu soyluyorum neyse sorun değil artık çözüm yok galiba
Virüs kapmış olabilrsin oyunu bilmiyorum ama bazı mp oyunlarda bir server e girerken oyunun içine harita felan indirmek gerekiyor onlar işte bazen virüslü cıkıyor bende cod4 de olmustu 92 sabit fps ile oynadıgım oyunda 12 fps ile kala kaldıydım :D
Virüs kapmış olabilrsin oyunu bilmiyorum ama bazı mp oyunlarda bir server e girerken oyunun içine harita felan indirmek gerekiyor onlar işte bazen virüslü cıkıyor bende cod4 de olmustu 92 sabit fps ile oynadıgım oyunda 12 fps ile kala kaldıydım :Yok bişey falan indirmedim pc ye yeni formatlı sayılır ama neden böyle yaptı anlamadım.