Silkroad Online Yardım...!

fatih9341
27-07-2009, 23:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Bnm lanet olası Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 PCI EXPREES+3GB kington RAM+Gigabyte GA-M56S-S3+AMD 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 Ghz işlemcim var.Pc de orjinal Microsolf Windows XP Home Edition Versiyon 2002 Service Pack 3 yuklu.PC'de
1-Pc ara sıra acılırken ekrana bazen hıc bır yazı gelmıyor ve 10dk-1 saat beklesem bıle pc acılmıyor mecbur bıdaha reset atınca acılıyor bazen ozaman bıle acılmıyor.Aldıgım yere goturdum adam pc kılıt yapıyormu ne dedı bı tane ram ını degıstım dedi.Bi ara duzeldı sımdı gene aynı sorun var acaba yapmam gerekıyor?
2-Bazen 1'den fazla silkroadonline ı s-bot'la acıp(8-9 tane silkroad acıp)daha sonra s-bot ta bulunan ozellıkle masa ustunden gızlıyorum.(hide client ozellıgı) pc den daha az  ram yesın dıye ama daha sonra karakterlerıme bakmak ıcın gizli olan clientlerı acmak uzere show cliente basınca ekran kayıyor.Ekran kartı hata verıor ve hatayı rapor edıp gonder gonderme secenegı cıkıoyor.Eger bı kac kez daha boyle hata verırse Directte hata verıyor ve pcde 3D ozellıklı hıc bır seyı desteklenmedıgını soyluyor.Ekran kartı hata verdıkten sonra ekran boyle degısık degısık renklere burunuyor.Ekran kartının en son surumunude yukledım ama gene aynı :S acaba bunun ıcın ne yapmam gerek ?
3-Sımdıde pc acılırken,hatta suanda foruma yazıyazarken bıle pcden "cık cık cık" sesı gelmeye basladı eskıden yoktu acaba bı sorun yaratırmı cunku basımı sısırmeye basladı farede neye tıklarsam ne yazarsam "cık cık cık" sesı cıkıyor yazı yazmayı durduruyorum bısı yapmıyorum ses kesılıyor acaba ne yapmam gerek ?
YARDIMCI OLURSANIZ COK AMA COK SEVINİCEM...
Ve son olarak eger sorun cozulmucek gıbı ıse benım pc me uyabılecek  benım rahat bır sekılde SilkroadOnline oynaya bılmem ıcın yanı 10-15 tane silkroad client acabılmem ıcın ne yapmam gerekıyor yenı ekran kartı alıcaksam hangısını yenı işlemci alıcaksam hangısını tafsıye edersınız ?
EKran kartı:Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 PCI EXPREES
İşlemci:AMD 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 Ghz
RAM:Kingston 1gb 800 MHZ DDR2 RAM CL5(3 ADET)
Monitor:Samsung SyncMaster 2232GW
Ses Kartı:Creative sound blaster audigy value
Harddisk:Seagate 250 GB 7200 RPM 8MB SAT A2

İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Son Düzenleme: fatih9341 ~ 28 Temmuz 2009 00:27
artizkiran
28-07-2009, 01:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
106 mesaj

bu oyunda sro oynayan oldugunu pek sanmıyorum :D

bu cıkcıkcık sesi ekran kartından mı geliyor yoksa hdd den mi geliyor bendede 4 5 char açıkken kastıgı için hdd den cıkcıkcık ses geliyor :D

ben pc yi 1 yıl önce 400 tl ye aldım 7 tane char açabiliyorum :) ekran kartım Gforce 6 series pcı-e 6600 512 mb lık bir ekran kartı..

ben bu pc ile pek sorun yaaşamıyorum sro oynarken senin hiç yaşamaman gerekir aslında:D