Sistemim pentium 4 3.1 gz cpu 1 gb ddr ram 512 mb ati hd 3450 ekran kartı 80 gb hdd 300 w psu...
windows modda oynama ragmen yinede kasıyor.acaba neden.?
Sistemim pentium 4 3.1 gz cpu 1 gb ddr ram 512 mb ati hd 3450 ekran kartı 80 gb hdd 300 w psu...
windows modda oynama ragmen yinede kasıyor.acaba neden.?
bende silkroad oynuyorum odinde büyük bir iğtimal ekran kartından yada ramden kasıyordur
yok bişeyy... sro da pingler uçunca kasma yapıyor.. grafik ayarlarını düşür öyle dene :D tavsiyem oyunu bırak :D hiç değilse stress yapmazsın :D şahsen 89Lv de bıraktım... Server: Greece :D başka oyunlara yönel bence :D online oyunlar hem çok zaman alır hem para hem de stress yapar... benden sana tavsiye 5-6günlüğüne bırakmayı dene... demedi deme %98 tekrar oynamak isticeksin ve öyle böyle bir istek değil o istek... ama olaki tekrar oynamak istemiyorsun yada ne yapıcam diyorsan git bi kaç oyun al ( sevdiğin cinsten :D ) onları oyna ondan sonra sro fln hiç kafana bile takılmz :D dediğim gibi 89Lv de bıraktım ve char hala duruyor ( ID Pw i tam hatırlamıyrum o derece xD )
bırakıcam bu mereti zaten salı günü legen 6 yıda yüklemicem.ELVEDA SRO :D Tarih böyle bir ÇARA sahit oldu :D saturn4ever :D