Arkadaşlar Lütfen Şu SimCity 5 Nasıl Oynanır Sölyin Bilen Varsa Lütfen Para Kazanılmıyor Çok Zor Yha Lütfen Napıcam Ben Boşunamı Yükledim Tam Benlik Oyun Kuruon Alt yapıyı Devamı İçin Para Gerekio Ama Otobüsler veya Başka Şeyler Para Vermiyor Lütfen Söyleyin !
Sim city Oynayanlar :)
Trainer deneyin o zaman.Ama zevki kaçar oyunun.Dediğim gibi sabırsız olunmamalı.Oynaya oynaya öğreneceksiniz.Ben sekizinci şehrimin ardından zar zor 9. şehrimde 28. ayda artıya geçtim 4'te.
Burada bir rehber var:
http://www.simcitytr.com/modules ... le=viewtopic&t=3135
Oyun oynayanların dikkatine.
Bundan sonra kaçak oyun oynayanların pc lerine virüs kaçacakmış.
Bu nasıl başlık ya.
artık aklıma yazdım bu başlığı. konuyla alakası olmayan şahane başlıklar diye bir konu açarsam ilerde ilk sırada bu başlığı yazacam.
Trailer deneyin o zaman.Ama zevki kaçar oyunun.Dediğim gibi sabırsız olunmamalı.Oynaya oynaya öğreneceksiniz.Ben sekizinci şehrimin ardından zar zor 9. şehrimde 28. ayda artıya geçtim 4'te.
KArdeşim/Abicim Bu Farklı Biraz Sanırım Bak Kuruom Elektrik Falan Filan Okeyt Bunlar Sonra Kuruom Kuruom Bekliom Senin Dediğin Gibi Hızlandırıom Sonra Hiç PAra Artmıo :(
Rehber yazmayı bu yüzden seviyorum.Keşke Simcity Societes'i ben akıl etseydim önceden:D Sevdiğim bir seri ama Societes'i hiç oyamadım.
Bu arada başlığı editlemenizi öneririm,Simcity Societes oynayanlar yaparsanız daha iyi olur.Millet boşu boşuna girmesin:D
Yok yanına :) eklemiş. çocuk illa ilgi çekecek beceriyor ilgi çekmeyi. geçen nasıl ilgi toplayan kişi olurum mu ne vardı. erhandan ders alsın.
Oyun oynayanların dikkatine. Bir oyun alana bir oyun bedava falan sandım ben.
Gel vatandaş gel EA ve Activision oyun alıp oynayanların dikkatine. Uyanık olun alt yazıları okuyun. bi oyun alana ikincisi üreticiden pedava. bakın bedava değil pedava. o yazılar microskobik olduğundan mercekle okuyun göreceniz.
Oyun oynayanların dikkatine.
Erhan takılıyorum ha alınma ;)