Peki net bir karar verelim ... kim neyi tercih ediyormuş görelim bakalım ...
Soru basit : intel işlemci mi ? AMD ' mi ? ...
Şimdi de bu Çıktı :)
- 1
- 2
Türk halkı güçsüzün yanındadır. AMD birinci çıkar. Hiçbir zaman tarafsız pencereden bakamayız. :)
selam kardeşler benden de intel oyu çıkar
intelden çok memnunum
yapmayın Allah aşkına amd performans konusunda ne zaman intele yaklaşabildi tarafsız olun biraz
Şu konuların açılmasından şikayet eden çok olduğu halde her seferinde ya biri açıyor ya da başka konuyu bu olaya dönüştürüyor.
İşlemci konusunda katılırım ama bence ekran kartı konusunda para pek farketmiyor.
İntel Daha kaliteli üretir.
Tabi düşük paraya aynı peformans OLduğu için AMD derim AMD ekran kartların zaten yanındayım.
HhAAH :d
bana İ7 2600K 5GHZ Den iyi olan bir amd söyle bence fazla uzatma :)
yalan atma AMD her zaman F/P oranı mükemmel işlemci üretir intel gibi müşterisini yolmaz...Adam kendi itiraf ediyor ya :D:D F/P diyor :) bizde F/P AMD diyoruz. Kısıtlı bütçeye AMD tabiiki ama parası olan adama Intel. Sonuçta Intel i7 2600K- Intel Core i7 3960X Extreme arası işlemci alabilecek gücü olan adama aynı performansı hangi AMD işlemcisi sunucak ? :)Bi şunu anlamadınız gitti yahu :)
aaa... Unutmuşum AMD O.C. rekoru kırmıştı.Bizde günlük hayatta 8.5 Ghz'de sıvı azot kullanabiliyoruz :) :P
Tartışma yapmak istemediğim için yazmamıştım ama şimdi baktım Lewis Hamilton benim yerime yazmış. Aynen ben de aynı şekilde yazacaktım.
Fiyat/performans olarak AMD en iyisi olabilir ama performans olarak en iyisi olduğu anlamına gelmez.
Intel en iyisidir demiyorum. Bu konuda benim bir cevabım yok. Asla birbirlerine üstünlük kuracak firma değil ikisi de. Bir dalda birisi önde olur diğer dalda diğeri.
AMD hız aşırtılıp 8 yapılıyor ama onu yapan kişi hız aşırtma uzmanı. Adamın işi o. Normal ev kullanıcısı değil. Zaten bu işlem için yapılan masraflar eminim yüksektir. Bu şekilde de kıyaslamak yanlış. O kadar kolaysa alıp hemen 8'e çıkartalım. :)
Intel'de ise fiyatlar yüksek. AMD olmasaydı o zaman daha da yüksek olurdu galiba.
İlk mesajımda dediğim gibi Türk halkı "ezilenin" yanındadır. Bu sektörde malumunuz AMD ezilen durumunda. AMD destekçilerinin destek sebebi genellikle duygusal.
Benim için AMD ya da Intel olması fark etmez. Parama göre alabileceğim en iyisini alırım. AMD de kullandım Intel de.
Saygılar.
intel fanboyları yangın çıkartan intel olsa onuda öve öve göklere çıkartır... ne desek boş...Kıvır babam kıvır :) :) Intel Fanboy lafı öğrenmiş söylüyor bol bol AMD kuklası :)
Israrla Intel önersek tamam dicez de yok yani AMD'yi övüyoruz ama böyle insanlar anca bahane üretiyorlar :) Biz insanlara elimizden geldiği kadar yardım edelim yeter.Bu anlamazlıktan gelenlere sözümüz yok :)
- 1
- 2