BOOMFUNKMCSF.E.A.Rmaşallah :D
Land Of The Dead
Need For Speed Carbon
Need For Speed Undergorund 2
S.T.A.L.K.E.R
Call Of Duty 1
Call Of Duty 2
Doom 3
GTA Vice City
Tactical Ops
Top Gun
Flat Out 1
Flat Out 2
Age Of Empires
Age of Mythology ve Titan
Comandos
Half Life
Half Life 2
Midtown Madness 2
Midtown Madness 1
Quake 3
Quake 4
.... var biraz daha isimlerini unuttum :)
Şimdiye Kadar Bitirdiğiniz Oyunlar??
- 1
- 2
bende oyun yok. olsada oynamaya vaktim yok...
bilgisayar sürekli açık ama başında ben yok...
çünkü emule yüklü o indiriyor bütün albumleri,
ben genelde akşam gelince bakarım yaptığımız iş gereği..
(şiir gibi oldu)
çocukken tvye takılan 4444 oyunlu atarim vardı bunun haricinde pcde şimdiye kadar oynadığım oyunlar nfs, flat out, max payne, gta.
strateji oyunları ise hiç oynamadım çünkü hiç açmaz beni..
şimdi hiçbiri açmıyor..
büyüdük heralde ondandır
1-call of duty
2-nfs II
3-gun
vice da takıldım 4-5 aydır açmıyorm
most wanted ve getting up da devam ediyo
mw da bounty diye 1şey var ya çok zor oluyo onu geçmesi polislerden kaçamıyorm 100-200 bin oluyo bounty ama eninde sonunda yakalıyo polis var mıdır kolayı???
ben de
cod 1
cod 2
cod 3
nfs 2
brother in arms
freedom fıghters
şimdilik bu kadar hatırlıyom.sonra da ekliyebilirim.
XxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
ben orda 120 gigabyte ı da gördüm..
yakında oyun yerine telekomu bitirecem bendeSon Düzenleme: jeomania ~ 06 Kasım 2007 01:37
Ahahahah zamanında kendime böle bir liste tutyordum, oynadığım oyunlar ve bitiridğim oyunlar diye ayrı ayrı :) Sanırım 7-8 yıl kadar önceydi :)
HAtırladığım neler var bakalım...
Roller Coaster Tycoon 1 (2. ve 3. sünü oynamadım sanırım ama süper eğlenceli oyundur)
Heart of Darkness (Aldığım ilk orijinal oyundur kendileri)
Red Alert 2 (Her iki tarafın görevlerini de bitirdim, aferin bana :)
Tabi ki tüm Mortal Kombat serisi!
Heroes Of Might And MAgic III, 3 yani işte :)
Captain Tsubasa serisinden 2.sini bilgisayarda tekrar bitirdim, hala aynı tadı alıyorum!
Geçen ay içerisinde Age Of Mythology'yi bitirdim. 2.siydi sanırım, ama emin diilim :)
Falan filan, başka gelmiyor aklıma, milyon tane oyun oynadım ama hatırlaması zor valla.
jeomaniaBu onun yanında hıcbır sey buyrunXxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
yakında oyun yerine telekomu bitirecem bende
Son Düzenleme: Borga-x ~ 06 Kasım 2007 15:19
Borga-xjeomaniainternet hızın ne? bende 1024/256 Grev olduğundan beri de şimdiye kadar hiç yaşamadığım kopmaları yaşıyorum. bu arada uploadın downloaddan fazla.. indirdiklerinden fazla göndermişsin geriBu onun yanında hıcbır sey buyrunXxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
ne yapıyorsun neler indiriyorsun ne kullanıyorsun kaçla indiriyorsun
waybeee gercekten helal sizee :)))
GRaNZaTAhahahah zamanında kendime böle bir liste tutyordum, oynadığım oyunlar ve bitiridğim oyunlar diye ayrı ayrı :) Sanırım 7-8 yıl kadar önceydi :)hımmm ne güzel :DHAtırladığım neler var bakalım...
Roller Coaster Tycoon 1 (2. ve 3. sünü oynamadım sanırım ama süper eğlenceli oyundur)
Heart of Darkness (Aldığım ilk orijinal oyundur kendileri)
Red Alert 2 (Her iki tarafın görevlerini de bitirdim, aferin bana :)
Tabi ki tüm Mortal Kombat serisi!
Heroes Of Might And MAgic III, 3 yani işte :)
Captain Tsubasa serisinden 2.sini bilgisayarda tekrar bitirdim, hala aynı tadı alıyorum!
Geçen ay içerisinde Age Of Mythology'yi bitirdim. 2.siydi sanırım, ama emin diilim :)Falan filan, başka gelmiyor aklıma, milyon tane oyun oynadım ama hatırlaması zor valla.
call of duty
warcraft 3
ben oynadığım oyunların sonunu pek getiremeden bırakırım.
jeomaniaBorga-xBen kısaca (hönk!)³³ (hönk üssü 33 yani hönk ün yan yana 33 defa çarpımı)jeomaniainternet hızın ne? bende 1024/256 Grev olduğundan beri de şimdiye kadar hiç yaşamadığım kopmaları yaşıyorum. bu arada uploadın downloaddan fazla.. indirdiklerinden fazla göndermişsin geriBu onun yanında hıcbır sey buyrunXxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
ne yapıyorsun neler indiriyorsun ne kullanıyorsun kaçla indiriyorsun(Fazla matematik çözmek çok zararlıdır)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,824 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Borga-xjeomaniaOff..Abi napmışın sen yaa..Ne indirdin ki bu kadar..Çok oyun indiriyosun galiba.. :)Bu onun yanında hıcbır sey buyrunXxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
yakında oyun yerine telekomu bitirecem bendeSon Düzenleme: Sefa Adak ~ 07 Kasım 2007 22:19Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 18,316 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007iskence olsun diemi koydunuz o kota bilgilerini
yakın gelecekte su kotasıza bi gecimde, sırf o download kısmını doldurmak icin 24saat acık bırakcam pcyi, DAP, ares, limewire vs. ne varsa indirsin. hdd dolunca silcem bida indircem silcem bida indircem anasını satimSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 07 Kasım 2007 23:01Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,251 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007yok bide gönderdikleri indirdiklerinden fazla..???
ne işler karıştırıyorsun borga-x :)OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007canavarPCcall of dutyaynen :))) ben takıldıgım yerlerde gecemezzsem bırakırım ::Dwarcraft 3
ben oynadığım oyunların sonunu pek getiremeden bırakırım.
OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007XxXDaRKoXxXjeomaniaBorga-x:D :D herşeyin fazlası zarardır... :DBen kısaca (hönk!)³³ (hönk üssü 33 yani hönk ün yan yana 33 defa çarpımı)jeomaniainternet hızın ne? bende 1024/256 Grev olduğundan beri de şimdiye kadar hiç yaşamadığım kopmaları yaşıyorum. bu arada uploadın downloaddan fazla.. indirdiklerinden fazla göndermişsin geriBu onun yanında hıcbır sey buyrunXxXDaRKoXxXhttp://i4.tinypic.com/6cq51mx.jpgo daha bişey değil..HÖNK!
ne yapıyorsun neler indiriyorsun ne kullanıyorsun kaçla indiriyorsun(Fazla matematik çözmek çok zararlıdır)
OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007elazigliiskence olsun diemi koydunuz o kota bilgilerinihehehehehehehehe :D
yakın gelecekte su kotasıza bi gecimde, sırf o download kısmını doldurmak icin 24saat acık bırakcam pcyi, DAP, ares, limewire vs. ne varsa indirsin. hdd dolunca silcem bida indircem silcem bida indircem anasını satimOP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007bir dostbenim tam olarak bitirdiğim tek oyun:D :D
Call of duty 2 dir heralde. çünkü çok uğraşıp bir oyunu bitiremezsem internetten bitmiş save indiriyorum.
bir sürü oyun var ama uzun süre uğraşacak zaman olmayınca gelsin full save'ler.düzeltme
LOTR Battle of middle earth 2'yi de bitirmiştim. unutmuşum.
- 1
- 2