geçen gün muroya gittim çok güzeldi
Şimdiye kadar izlediğiniz en güzel film hangisi?
Eşkiya, Züğürt Ağa ,Tatar Ramazan ...ScarFace , Kapıdaki Düşman ,Cesur Yürek,Esaretin Bedeli... İzlediğim en iyi film Esaretin Bedeli idi..[resim][/resim]
arkadaşlar will smith in tüm filmleri bence süper.eğer filmde o varsa kesinlikle izlenir.I`M LEGEND,DEVLET DÜŞMANI,UMUDUNU KAYBETME...
1-lord of the rings
2-harry potter
3-arog
4-babam ve oğlum
5-testere(1-2-3-4-5)
Bunların ÜstüneFilm Tanımam:)
tek birine en iyisi bu diyemem ama diğer tüm filmlerden öte sevdiğim ve mükemmel olduğuna inandığım filmler bunlar:
arkadaşlar khramn arkadaşımın dışında hep yabancı filmleri izliyor ve seviyorsunuz farkındamız bi şey sormak istiyorum türk filmlerinin nesi var bi aşk tutulması,beyaz melek kötümü türk sinemasına gereken önemin verilmedigini düşünüyorum
İşaretler
Gladyatör
Yüzüklerin Efendisi
Harry Potter
Gora
Arog
Recep İvedik
Musallat
Truva
Transformers...
ama en iyisi İşaretler'di.
kod adı kılçbalığı
traning day
rezervuar köpekleri
Şeytanın Avukatı
Bu film beni çok etkiledi
Dünyalar savaşı'nı hala unutamıyorum...
günahkararkadaşlar khramn arkadaşımın dışında hep yabancı filmleri izliyor ve seviyorsunuz farkındamız bi şey sormak istiyorum türk filmlerinin nesi var bi aşk tutulması,beyaz melek kötümü türk sinemasına gereken önemin verilmedigini düşünüTürk filmleri hakkındaki düşüncemi ifade edeyim önce; % 95'i itibarıyla seyircinin zeka seviyesini gerçekten ciddiye alıp gerçekten iyi eserler ortaya koyduklarında kendileri de ciddiye alınmaya başlayacaktır sanıyorum. Bence bu yabancı film hayranlığı değil, bizimkilerin kendi izleyicisini salak hesabına almasından kaynaklanıyor. Öyle ki, mesela beni bir daha Türk filmi izlemeyeceğime yemin ettirecek seviyeye getiriyorlar.Birçok harika, güzel, iyi film var. Ama bence bu ikisi kelimenin tam anlamıyla muhteşem ve yine bence Al Pacino gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur:
Ekleme: Bu filmlerin serilerini kast ediyorum tabi ki, kirlilik olmasın diye her bölümün afişini yapıştırmadım.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 23 Nisan 2009 17:02
1-Yedi yaşam: Will Smith'i harika oynamış. Böyle film yok (Dram) 9/10
2-Yıldız Tozu: (Fantastik) 7/10
3-96 Saat: (Aksiyon) 7/10
4-Ben Efsaneyim: (Aksiyon) 8/10
5-Apokalipto : (Aksiyon) 6/10
6-Benjamin Button: (Biyografi-Dram) 10/10
7-Horton: (Animasyon) 7/10
8-Mistik Olay : (Gizem-Gerilim) 8/10
9-Poseidondan Kaçış : (Gerilim-Aksiyon) 7/10
10-Utanç : Dram (Afganistan-İran Yapımı) 8/10 Bol ödüllü (Not: Mutlaka Alt yazılı izleyiniz)
Burda verdiğim film puanları bana aittir. İzleyin pişman kalmazsınız...
arkadaşlar unutmayınki gelmiş geçmiş en iyi film >>>The Godfather<<< dır. Bu filmin ötesi yok.tartışmayada gerek yok bence :D