simge durumunda küçülterek görev çubuğuna gelen net sayfaları, klasörler, programlar tekrar tekrar ekranda açmak istediğimde fare ile yenileme yapmadan açılmıyor. Ve tekrar simge durumuna getirip tekrar açmak istediğimde her seferinde bu işlemi yinelemem gerekiyor fakat ekranda açaık olan bir sayfa varsa yada program böyle bir haat vermeden onların üstüne çok rahat açabiliyorum nedenini ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.
pcim 4,00 ram, intel curo 2 duo 2,00 işlemci vista. ekrankartım ise 1500 tümleşik
simge durumundaki pencerelerm yenilemeden açılmyor
peki ne yapmam lazim HaaNks bu sornu düzeltmem için yardımcı olursan sevinirim
pc den o kadariyi anlamıyorum yani bu yazdıklarınzıın ne anlama gelidğii anlamadım ama sistem belleğiile rami kasdediyorsanız ramım 4 gb
Aslında hiç uğraştırmadan şunu deneyebilirsiniz. Yeniden yaparsa yazarsınız.
Başlat - arama çubuğuna - rstrui.exe yazıp üzerine gelip sağ tıklayın - yönetici olarak çalıştır'a tıklatın.
Açılan sistem geri yükleme ekranında sistemi bu sorunun olmadığı tarihe geri yükleyin.
Sorun çözülmez ise %90 donanımsal veya ekran kartı sürücü problemindendir. Bunu bir deneyin ilk olarak.
güvenlik programım kaspersky 7 idi ama 2 gün önce kaldırıp kaspersky 2009 internet securtyi kurdum her iki proramda herhangibi viruse rastlamadı ama sistemi geri getirmeden çözebilir miyim veya farzedelim o şekilde çöüzlmedi bu sefer ne yapmalıyım ve sizce sorunun kaynağı ne olabilir ilginiziçin teşşekkür ederim bay mustafa
işe yaramadı şimdi ne yapmalıyım