arkadaşlar windows 7 yi yeni kurdum ve bazı şeyleri çözemedim.Benim sorunum sağ alt köşedeki simgeler hep üst üste çıkması,yani mesela int explorera tıklıyorum ilkinit altında çıkıyo exp üstüne geldiğimde diğeri gözüküyo,yani normal altta yan yana toplanmıyo,birde orda masa üstü simgesi yok tıklayınca bi anda masa üstünü gösteren,lütfen bana yardımcı olurmusunuz
simge sorunu
mouse yi tutun ve sağ alt köşeye dibine kadar itin...Sonrada sol tıklayın :)
Masaüstünü göster sağ alt köşede yani..
diğer dediğinizi pek anlamadım ama şu olabilir mi ?
Denetim masası /görev çubuğu ve başlat menüsü/
Görev çubuğu düğmeleri :
bunun yanında ki üç seçeneği de tek tek seçip i ne gibi değişiklikler olduğunu gözlmeyin..
dostum bak resmini yolluyorum sana,ben senın dediğin mause yi itip yapamadım.int exp tıkladıgım zaman 2. başka bi sayfa açmıyo sağa tıklayıp int.exp tıkladıgım zaman başka sayfa açıyo ama hepsini resimdeli gibi üst üste tutuyo sanki sekmede açar gibi,bu normal vindowsta ki veya vista daki gibi aşağıda yan yana toplanmıyor mu?,mesela msn dede öyle msn konuşma sayfaları hep bi yerde birikiyo lütfen yardıme din ya :((
ben anladim auero yu diyor yani arkadas xp deki gibi internet explorerin üstüne tiklayinca yinden bir sayfa acilmasini istiyor ,arka arkaya tikladikca yeni sayfa lar acilmasini istiyor ,cünkü sua anda internet exploreri üstüne tiklayinca aktüel oldugu sayfalar görüküyor ,onu kast ediyor ,yani ozaman aueroyu istemiyor,
destop da sag tikla sonra en altaki türkce neydi isimi bilmiyorum ben almanca kulaniyorum ama yani en alta tiklayin ,sonra tehme gelecek sen ortadan bir basis desing sec auero kapanir ,birde öyle dene
biz resimle anlaşayılım :)
sağ altta ki tıkla yazdığım yere tıklarsanız görüceksiniz , masaüstünü göster 'i...bunuun dışında resimde ki benim görev çubuğum gibi de yapabilirsiniz..Onu da üsteki yorumumla yapıcaksınız..
İnternet e. , siz dediğiniz gibi olmasını istiyorsanız , görev çubuğunda ki İE ye sağ tıklayın ve İnternet Explorer e tıklayın..Resim de gösterdiğim gibi olucak , iki tane..Umarım anlamışsındır.Aslında pek birşeyi yok , şöle 10-15 dk zaman harcasanız , çözersiniz işi..
biz resimle anlaşayılım :)siz dediğiniz gibi olmasını istiyorsanız , görev çubuğunda ki İE ye sağ tıklayın ve İnternet Explorer e tıklayınsağ altta ki tıkla yazdığım yere tıklarsanız görüceksiniz , masaüstünü göster 'i...bunuun dışında resimde ki benim görev çubuğum gibi de yapabilirsiniz..Onu da üsteki yorumumla yapıcaksınız..
İnternet e. , siz dediğiniz gibi olmasını istiyorsanız , görev çubuğunda ki İE ye sağ tıklayın ve İnternet Explorer e tıklayın..Resim de gösterdiğim gibi olucak , iki tane..Umarım anlamışsındır.Aslında pek birşeyi yok , şöle 10-15 dk zaman harcasanız , çözersiniz işi..
saol usta bak bunu bende bilmiyodum ,win 7 de cogu seyi biliyordum ve daha zor olanlarida ,ve bukadar kolay ve saklanmis bir menüyü bilmiyordum ,üstatdim sayende bir yenilik daha ögrendim ,
dostum tamam masa üstü olayı tamam,int exp sağa tıkladım sonra int exp tıkladım yeni sayfa açılıyo yalnız sayfalar hep alt alta sendeki gibi yan yana değil,msn de de öyle mesela konuştugun sayfalar yan yana dizilmiyo hep alt alta oluyo :(( bunu çözemiyorum