simgeler ile başım belada

HPQ-User
12-02-2010, 17:20   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kübra sormuş:
bilgisayarımdaki bazı programların oyunların,internet expolerın, media playerın media centerin üzerlerinde olan simgeleri var.ama bu simgenin üzerine yerleşmiş bir simge daha bulunuyor.ve ben bunu gideremiyorum ne yapmalıyım??

Bu sorun internetteki bir oyunda resme değişiklik yapıp farklı kaydettmiştim ama indirerek değil farede sağa tıklayarak ondan sonra kaydettiğim resmi klösörümde açtım, kapadım
ve birde n onlar oluşuverdi resmi sildim ama yine de olmadı ne yapabilirim. İmkanım olsaydı chip sitesine fotosunu koyardım oluşan simgelerin nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
fre ve klavye ayrı pil ile çelışıyorlar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.3; Mozilla/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; WWTClient2; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)

_hEro
12-02-2010, 21:24   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Masaüstüne sağ tık yapıp otomatik düzenle yi işaretleyin.Ardından yine sağ tık yapıp yenile deyin bakalım düzelcek mi ?
Hiç silinmiyorsa simgeler bilgisayar açılırken f8 e tek tek basın.Güvenli kipi seçerek başlatın.Güvenli kipte sorun yaşadığınız kısayolları kaldırın ve bilgisayarınızı normal şekilde yeniden başlatın bakalım.

ufuk_35
12-02-2010, 22:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
800 mesaj
Alıntı: HPQ-User  
bilgisayarımdaki bazı programların oyunların,internet expolerın, media playerın media centerin üzerlerinde olan simgeleri var.ama bu simgenin üzerine yerleşmiş bir simge daha bulunuyor.ve ben bunu gideremiyorum ne yapmalıyım??

Bu sorun internetteki bir oyunda resme değişiklik yapıp farklı kaydettmiştim ama indirerek değil farede sağa tıklayarak ondan sonra kaydettiğim resmi klösörümde açtım, kapadım
ve birde n onlar oluşuverdi resmi sildim ama yine de olmadı ne yapabilirim. İmkanım olsaydı chip sitesine fotosunu koyardım oluşan simgelerin nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Açıkçası hiçbir şey anlamadım. Araçlar, Klasör Seçenekleri nde Gizli dosyaların ve korumalı Sistem dosyalarının görünümünü açıp tekrar bakabilir misiniz, başka dosyalar var mı desktop.ini gibi.