Sims serisinde üçüncü perde açılıyor!

CHIP Online
14-06-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sims 3 "tüm zamanların en iyi oyunu" ünvanını alabilecek mi? Cevabı burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sims ... aciliyor_13331.html

Resimlerle: Sims 3 nihayet satışta...

Gelmiş geçmiş en çok satan PC oyunun üçüncüsü piyasaya çıktı. Yapımcı Electronic Arts hatalarını düzeltti ve yeni fikirlerini oyuna ekledi.

Her kesimden birçok PC oyuncusu Sims 3'ün çıkış tarihini heyecanla bekliyordu. Sonunda EA, başarılı bir simülasyon serisi olan, Sims'in 3'ncüsünün satışına 4 Hazirandan itibaren başladı. Oyunun geliştiricileri; yeniş fikirler, birçok detay iyileştirmeler ve hepsinden daha önemlisi: Bilinen ve çok tutulan oyun konseptinin devamını vaat ediyor.

Sims serisini kimler oynar?

Her ne kadar çok sayıda seveni olsa da, Sims oyunları üzerinde hiçbir tartışma da dönmüyor değil. Mesela bazı tutkulu (hardcore) oyuncular, bir önceki oyun olan Sims 2'yi 'kız oyunu' ya da 'sıkıcı, derinliğe sahip olmayan' bir oyun olarak nitelendirmişti. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Forumumuzda fikirelerinzi bizimle paylaşabilirsiniz.. Bunu dışında, oyuna tam donanımlı olarak dalabilmeniz için gerekli olan donanıma da değindik.

Tüm konu: Sims serisinde üçüncü perde açılıyor!

Resimlerle: Sims 3 nihayet satışta...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sims bir 'kız oyunu' ya da 'sıkıcı, derinliğe sahip olmayan' bir oyunmudur?

H@ckerCesur
15-06-2009, 08:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Bilgisayarcı dükkanımda oyun satışı da yapıyorum. 10 taneye yakın sims sattım ve alanların hepsi de kız idi. Ya da annesi, babası gelip kızına alıyordu...

ben oynayayım dedim. Sıkıcı bir oyun. Hiç açmadı. Kapatıp counteri açtım ardından Gülümseme
Yorum ve takdir sizin Göz kırpma

nuryy
15-06-2009, 08:49   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
69 mesaj

:)türkiyedeki erkeklerin %1 i anca bunu oynar o da 13 yaş ve altı.onlarda oynayabildikleri kadar tabi:)dünyada neden bu kadar çok rağbet görüyor anlamadım.hikayeyi okurken bile sıkıldım oynaması nasıldır kimbilir:S

undrgrnd
15-06-2009, 10:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
230 mesaj

Güzel bir oyundur en nihayetinde ama Simcity4 gibi olamaz..

Toxic
15-06-2009, 23:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

kız oyunu tabiki erkek adam vurdulu kırdılı oyunlar oynar :)

zaer
17-06-2009, 11:43   |  #6  
Üye
56 mesaj

Çok yanlış düşünülüyor Sims'i Erkekler Çok aşırı dercede oynuyor ben 16 yaşındayım bende sims tutkunuyum özellikle oyuna patch geliştirmek oyunun en zevkli yanı burdaki arkadaşlar kendi ek paketlerini kendileri üretseler acaba ne düşünürlerdi...