Arkadaşlar burada birbirimizi tanıtıp daha çok kaynaşmamızı sağlayabiliriz.(gerçi bu olmasada biz bir aileyiz ama birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz.)
Mesela:
BEN :Mustafa Eskişehirde oturuyorum 18 yaşındayım (Aslında daha kuçuğüm ama malum daha küçükler alınmıyo)Malum bekarım.Aslen Erzurumluyum.
Sımsıcak Chip Ailesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj
Yıllanmış Üye
234 mesaj
mustafa bende eskişehirliyim ((: 19 yaşındayım .
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
izmirliyim 13 yaşındayım :):)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
seni zerre alakadar etmez. kendi işine bak derim.
niye bazıları kişisel sayfasına 109 yaşında olduğunu yazı
ben alperen. yaşım aslında 15. istanbulda oturuyorum. son sbs sınavıma gireceğim hayırlısıyla bu sene.
hobi olarak pc oynamak, donanım ve yazılım hakkında bilgilenmek benim ilgi alanım. pc dışında;
resim yapmak, gezmek, yüzmek. sinirli bir insanım. ne yapayım. normal hayatta beni sinirlendiren insanlar akrabam olmadıkça, beni sinirlendirdiklerine pişman olurlar.
ve matematik i bir öğrencinin aksine çok seviyorum. bol bol matematik formulleri deniyorum kendimce.
Gamer adayıyım diyebilirim. Online alan dahil taktığım oyunda rekor kırmadan bırakmam.
Son Düzenleme: alien_fx ~ 20 Kasım 2009 17:36
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj
Erzincan'lıyım ama İstanbul'da oturuyorum.İstanbul'da doğdum.Aralık'ta 15 yaşıma giricem.Adım DENİZ.
Bilgisayar Mühendisi olmayı istiyorum.Lise 1'e gidiyorum.Programlama öğreniyorum kendi başıma.15 tatilde arkadaşlarımla ve kuzenimle yazacağımız programı yayınlamayı düşünüyoruz.
Şimdilik benden bu kadar bilgi :D :) ...