sınav sorusu

gunessizim
27-04-2008, 21:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

selam arkadaşlar ben halk eğitimin açtığı kursta bilgisayar dersi veriyorum microsoft accessle ilgili bana soru bulabilir misiniz yarına kadar ben baktım ama bulamadım birde bende net olmadığı için fazla kalamıyorum nette yardımcı olurssanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim cevaplarınızı bekliyorum yarın bakmaya gelecem  :))

HolyMan
27-04-2008, 23:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
212 mesaj
gunessizim
selam arkadaşlar ben halk eğitimin açtığı kursta bilgisayar dersi veriyorum microsoft accessle ilgili bana soru bulabilir misiniz yarına kadar ben baktım ama bulamadım birde bende net olmadığı için fazla kalamıyorum nette yardımcı olurssanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim cevaplarınızı bekliyorum yarın bakmaya gelecem  :))
http://www.accessforumlari.com/   kardeş bu sitede biraz soru filan var bir bak

gunessizim
29-04-2008, 21:01   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

selam adres iöçin saol çok tşk edrim ama ben böyle kast etmemiştim ya bildiğin gibi sınav sorusu mesela accesin uzantısı nedir onun gibi test şeklinde sınav sorusu kast etmiştim

tayfuntopaloglu
09-05-2008, 00:35   |  #4  
Yeni Üye
33 mesaj

özelden mail adresini iletirsen en kısa sürede istediğin soruları eline ulaştırırım...Şu anada update edme işi ile uğrasamıyacam benimde soru hazırlamam gerekiyor...hafta sonu sınav yapmam lazım...