Sinema Severler Buraya!

yalcinkurt
10-05-2009, 13:37   |  #1  
yalcinkurt avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,580 mesaj

Benim gibi DVD meraklıları varsa bu bölümde önerdikleri filmleri paylaşsınlar. Filmleri tür, oyuncu, yönetmen ve yorum şeklinde yazarlarsa sağlıklı bir ortam kurmuş oluruz.

Benim önerim;
1- Babylon A.D. / Vin Diesel / 2008 / İMDB:5.8 / Aksiyon / Filmde Vin Diesel misyoner rolünde ve bir kızı Çin'e götürmeye çalışıyor. Bu yolculuk sırasında acayip tehlikeler, dövüş sahneleri gibi aksiyon üst düzeyde. Bence izlenmesi gereken bir film.

Son Düzenleme: yalcinkurt ~ 10 Mayıs 2009 13:39
CU_GS7
10-05-2009, 18:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Memento
imdb rating: 8.6 ; nacizane rating: 9.0

Filmin kurgusu inanılmaz, sahnelerin sıralaması çok güzel ayarlanmış, hem yönetimsel, hem oyunculuk, hem konunun ilginçliği bakımından izlenilmeli..
Daha fazla yazıp spoiler vermeyeyim.. =)

man on the moon
11-05-2009, 01:07   |  #3  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

Joyeux noel: izlediğim en iyi savaş/savaş karşıtı film olacak.. (bu filmi severseniz "max" ve "good by lenin"ide izleyin.

Das experiment: Gönüllülerden oluşan iki farklı grubun birbiri üzerine hakim olma duygusunu inceleyen psikolojik bir film

The Machinist: Mükemmel bir kurgusu var derdim ama bu filmden önce "memento" çekildiği için bunu söylemek olmaz.

>> flixster sayfam

CU_GS7
12-05-2009, 21:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

En çok beğendiğim romantik komedi..:
Jeux d'enfants

Çocukluktan yaşlılığa kadar, oyun içinde oyun, seyirciyi şaşırtma, güldürüp hüzünlendirme; çok başarılı..
imdb rating: 7,5; nacizane rating: 10 (biraz torpil geçtim evet, filmin bazı öğelerini ve yönlerini çok beğendim.. Ayrıca filmin fransızca olması da puanımda etkili oldu sanırım..)