Sinema ve TV Dünyasında telefonların yeri

CHIP Online
11-09-2008, 15:58   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online telefonların sinema ve TV dünyasındaki yerini, eğlenceli bir galeriyle gözden geçiriyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sine ... arin-yeri_8503.html

Resimlerle: Sinema ve televizyon Dünyasında telefonların yeri

Siyah-beyaz filmlerin vazgeçilmezlerinden olan çevirmeli telefonlarından 80'lerin dev telsiz telefonlarına, oradan da günümüzün ultra modern Bond telefonlarına: Telefonların sinema ve televizyon dünyasındaki önemi kesinlikle yadsınamaz. CHIP Online, telefonların film endüstrisindeki yerini eğlenceli bir galeri ile sizler için gözden geçirdi.

Kablolu veya kablosuz, küçük veya büyük, çirkin veya şık: Günümüzde içinde telefon olmayan sinema filmi veya TV dizisi neredeyse hiç yok. Kimi zaman filmdeki mafyanın elinde tehdit için, kimi zaman dizide kavuşamayan aşıkların hasretini gidermek için kullanılan telefon, bugün sinema ve TV dünyasının tartışmasız en büyük oyuncusu konumunda.

Bu Adamın Neden Cep Telefonu Yok ki?

Yeni nesil, eski filmleri izlerken oyuncunun neden cep telefonunu çıkarıp arama yapmadığını anlamakta zorlanıyor. İlk cep telefonu örneklerinin 80'lerde ortaya çıkmasından beri, aşağı yukarı her filmde cep telefonlu bir sahne görür olduk. 90'lı yıllardan itibaren ise cep telefonları sinema ve televizyona tam anlamıyla yerleşti.

CHIP Online sizler için film arşivlerini karıştırdı ve en önemli başrol oyuncusu telefonun rol aldığı sahneleri günümüze taşıdı. Bu araştırmada gözümüze çarpan, içinde cep telefonunun adının bile geçmediği bazı klasik filmleri de galerimizde bulabilirsiniz. İyi seyirler!


Tüm konu: Sinema ve TV Dünyasında telefonların yeri

Resimlerle: Sinema ve televizyon Dünyasında telefonların yeri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galerimizde yer almayan, ancak telefonların önemli roller üstlendiği filmler...