OYUN shader model 2.0 destekli olmalı 3 olunca pc kaldırmıyo canım çok sıkılıyo birkaç oyun söylermisiniz maceralı falan bn crysis 1 /warhead bitirdim COD 4 bitirdim başka ne war bnim pc min kaldıracağı ram 2gb
SİNGLE PLAYER oyun söylermisiniz
Battlefield Bad Company 2 oynaya bilirsin crysis oynadıysan bunu da oynayabilirsin :D
Ufak Düşünmeden Sonra...
*Scarface
*H.A.W.X (1-2)
*Damnation
*Prince of Persia the forgotten sands
*Mirror's Edge
*Crysis Wars(Online'dir)
*Gta IV
*HomeFront
*Apache
*X Anthology
*Duke Nukem Forever
*Fallout
assassin's creed 1'i kaldırır sanırım , bende cod2'yi tavsiye ediyorum gerçekten müthiş bir oyun , prototype kaldırır mı bilemem ama kaldırırsa kesin oyna
prototype için minimum sistem gereksinimleri : İşlemci: Core 2 Duo E6700 2.66GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Ekran Kartı: Geforce 7800 GS / Radeon X1800 Series 256MB
Ram: 2 GB
Hardisk: 8 GB
Directx: 9-10
Gerçekten harika bir oyun o yüzden ısrarla yazıyorum
Ufak Düşünmeden Sonra...
*Scarface
*H.A.W.X (1-2)
*Damnation
*Prince of Persia the forgotten sands
*Mirror's Edge
*Crysis Wars(Online'dir)
*Gta IV
*HomeFront
*Apache
*X Anthology
*Duke Nukem Forever
*Falloutgta 4 mü oha abi naptınız siz adam shader 2 .0 var diyo sizse gta 4 den , bad company 2 den bahsediyosunuz abicim senin o ekran kartıyla oynayabilecegin oyunlardan biri doom serisinin 3 ne kadar serius sam 1 ve 2 yi gayet iyi bi şekilde oynarsın
serius sam 2 yi kesinlikle açar çünkü benim masaüstunde ax550 var külüştüroda hiç donmadan oyanmıştım belkizorlarsa serius sam 3 bile açabilir şahsen ben denemedim
valla kaldırır mı bilmem ama black ops un aşırı hataso olmuştum 17 saate bitirdim (uyuma falan da vardı merak etme :D )