arkadaşlar sınıfta kaldım sayılır 4tane 1 var kimya geometri matematik biyoloji kalacam heralde kalırsam hangi okula gideyim benim amacım lise diplomasını alayım elime bı meslek alayım yeter artar.
sınıfta kaldım sayılır hangi okula gideyim
sınıfta kalınca okuldan da mı kovuyorlar? anlamadım bişiy valla. bizim zamanımızda sınıfta kalınca tekrar okuyordun şimdi noluyor. liseden 2003 mezunuyum (:
hangi okula gidersen git çaba göstermessen liseyi bitiremessin
4 zayıf bısey degıl ya benım kardesım 7 zayıfını duzeltıp gectı sınıfı bence bu kadar kotumser olma okulunda kalmaya bak ve ugras kovala hocaların hergun yanına gıt konus durumunu gecersın morelını bozma:)
Profilinizde yaşınızı 25 olarak yazmışsınız. Gerçekten siz bu yaşta iseniz üniversite son sınıfta olmalısınız. Ya da 10 senedir lise 1'de okuyorsunuz. :)
"Sınıfta kaldım" diye yakınacağına bir senedir aklın neredeydi? Çalışsaydın da sınıfını geçseydin. Sanki başka okula gidersen orada sınıf geçeceksin...
Eğer okuldan atılmazsan liseyi bitirmeye çalış. Ama ders çalışarak...
kardeş ben kalmadım ki sınıfta hem ben ilkokul hocasıyım ama kardeşim konuyu açtırdı bilgi almak istedim :D
amaannn s.kayım liseye iyikide bitirmişim hakkaten hiç özlemym özlememde ben düz lise okudum son sene lise anadolu lisesi olmuş kaç kişinin arasında birtek bende anadolu lisesi mezunuu yazyr :d Allahın iznyle üniversiteyide kazandık :d
simdi bilgisayar programciligi visual studio c# programlama 1500 sayfalik kitabi bilym :) sql server access herturlusunde program yazarim ayrica web tasarim html css div javascript ve php biliyorum vallaha ben okumayi sevmedim sevmemde ama universitede bolumum bu olunca hepsini seve seve yaptim ege universitesinin kursuna gittim 8 ay boyunca gunde 17 saat calstm neredeyse ve simdi Allahin izniyle datakodda ise baslcm :) yasim daha 19 20 ye girmeme 175 gun var 91 liyim askerlik derdim yok cunku kalp ameliyati gecirdim ama sigara icym yani kisaca ben hayatimda okulda ders calsmadim calismamda Allahin yardimiyla bitirdik universiteye geldik Yanlislikla diplomamda anadolu lisesi mezunuda yapmislar universiteye ilk kaydi benimkini yaptilar yani kisaca Allahima sukurler olsun