http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp bu link sayesinde ay boyunca işlenen limiti görebiliyorsunuz. Limitli adsl kullanıcı iseniz bu linke tıklamanızda fayda var.
SINIRLI ADSL KULLANICILARI İÇİN
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.vay bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten, sınırlı bir adsl kullanıcısıyım ve ne kadar limite yaklaştığımdan haberim yoktu taa ki bu linki görene kadar. thanks
ama ben gunluk yada haftalik limitimi goremiyorum.eğer ay bitince goreceksem bu benim ne işime yara ki?bana lazım olan sey gunluk yani şimdiye kadar 3gb nin ne kadarını kullanmışım onu ogrenmek istiyorum ne yapabilirim.
Sen de her gün bak not et ewet elvis abi söyleiğin iyi oldu geçen ay 40 MB bişi kalmış kotaya. Şans işte şaka bi yana elvis abimiz çoook yararlı konulara giriyor. Polemik yaratmıyor ben bu konuda onu örnek alıyorum...
ben adrese girdim.yalnız ben cb,mb ların ne olduğunu bilmiyorumSınırlıda 3 gb geçtiğin zaman ücret biniyor ama orda mb cinsinden bir de başka bir şey var anlamdım.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
113.308.032
(108,059 MB) BENİMKİ BU.Şimdi ne anlama geliyor.Belki de şimdi bana gülenler vardır.
benim bildiğim ;
" 113.308.032 " bu KB boyutunda , "108.059" buda MB boyutunda.
peki biz hangisini dikkate alıcaz tam bilmiyorum ama parantez içerisindeki olabilir
alıntı:
Gönderen : gmax136ama ben gunluk yada haftalik limitimi goremiyorum.eğer ay bitince goreceksem bu benim ne işime yara ki?bana lazım olan sey gunluk yani şimdiye kadar 3gb nin ne kadarını kullanmışım onu ogrenmek istiyorum ne yapabilirim.
abi sen bidaa kontrol et istersen çünkü haftalık baz alınıyor bu bilgiler eğer biras dikkatli olursan her hafta artış olduğunu göreceksin
alıntı:
Gönderen : shehsuvarbenim bildiğim ;
" 113.308.032 " bu KB boyutunda , "108.059" buda MB boyutunda.
peki biz hangisini dikkate alıcaz tam bilmiyorum ama parantez içerisindeki olabilir
ya o değerler eşit değerler zaten. biri KB cinsinden.diğeri ise MB cinsinden.3GB=3072(.000)MB=3145728(.000)KB (parantez içi küsüratır. önemsenmeyebilir de...)
şimdi bu değerlerin hangisini baz alırsan al. ama bunları geçme...
alıntı:
Gönderen : hacker_23abi sen bidaa kontrol et istersen çünkü haftalık baz alınıyor bu bilgiler eğer biras dikkatli olursan her hafta artış olduğunu göreceksin
o değerler haftalık değil. sen kontrol etmeden önceki son 12 saat hariç bütün aylık harcamanı yazar o. birde günlük takip istiyorsan netmeter dumeter gibi programlar aylık günlük haftalık olarak raporluyorlar. her zaman birer bir tutmuyor ama yaklaşık değerleri veriyolar. kullanabilirsin....
kusura bakma yeni öğreniyoruz yeşilli. (291,122 MB) şimdi bak bu 291 küsür mü yoksa 291.122 mi.Birde sen ne iş yapıyorsun?senin dediğine göre limiti geçmişmiyim?
ne zamandır nete giremiyordum.inş beni dalgaya almak için sormuyorsundur. yinede ben iyi niyetimi koruyp cevap vereyim: virgülden sonrası küsürat. yani 291 MB olmuş. tabi GB olunca virgülden sonrası bu sefer MB yerine geçiyor. onu önemse. kolay gelsin.