Sınırsız Hosting

fcrell
18-02-2010, 12:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Arkadaşlar ben sitem için sınırsız bir hosting arıyorum birkaç tane site buldum sınırsız hosting satan ama forumlarda çoğu kişi sınırsız bir hostingin olmayacağını her hostingin bir sınırı olacağını söylüyor. turkticaret.net ve hostley.net bunlardan birinden sınırsız hosting alıcam sizce doğrumudur.

Conspirator
18-02-2010, 14:31   |  #2  
Conspirator avatarı
Yıllanmış Üye
479 mesaj

hostley!

PlatforyuM
18-02-2010, 19:06   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

sınırsız hosting mi?
sınırsız bişey yoktur herşeyin bir sınırı vardır.

fcrell
19-02-2010, 17:40   |  #4  
OP Taze Üye
12 mesaj

İşin aslı şimdi ortaya çıktı adamlar diyorki:"Satın alacağınız sınırsız hostinge video,müzik,radyo,tv harici her türlü doya yükleyebilirsiniz" e zaten bunlar olmadıktan sonra diğer dosyalar kaç mb yer kaplıcak ki

eyyub
22-02-2010, 23:44   |  #5  
Üye
59 mesaj

turkticaret.net ten kesinlikle alma derim başım yandı biliyorum :)
1. si arayüzleri çok kötü istediğiniz yönetim paneline ulaşmak için saatlerce uğraşıyorsunuz.
2. si teknik destek yönünden gine 0
3. sü Fiyat olarakta çok kazık
Hem fazla para veriyorsunuz hemde hizmet 0
Bir yönlendirme işlemi yapmam gerekiyor.Kontrol panelinden olmuyor. Telefon açıyorum ya meşgul. Ya çalışmıyorlar. Hiç bulaşmayın derim.
Natro.com a geçtim adamlar aşmış bi maille bir telefonla hemen ilgileniyorlar.

mrtc
05-03-2010, 01:29   |  #6  
Taze Üye
5 mesaj

turkticareti bende tavsiye etmem eğer hosting arıyosan hostbul.net e bakabilirsin

corpixx
07-03-2010, 22:52   |  #7  
corpixx avatarı
Yıllanmış Üye
210 mesaj

www.bilisimdunyasi.org  
Hosting Şirketini  Kullanıyorum... Adamlar Gerçekten Süper Atıyorsun Ticket.. 1 - 2  Saatte Sorununu Hallediyorlar... Memnunum.. Ama Sınırsız Diye Bir Şey Yok. Hizmet iyi... Limiti Vardır Elbette..

Son Düzenleme: corpixx ~ 07 Mart 2010 22:54
ipro1
05-06-2012, 01:09   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

Sınırsız hosting diye bir şey mevcut, biz sağlıyoruz.

Istediğiniz kadar video, resim ve diğer dosyaları yükleyebilirsiniz. Hiç bir sorun yaşamazsınız. Dahası sadece dosya boyutunda ve tipinde değil, istediğiniz kadar alan adı ekleyebilir, email hesabı açabilirsiniz. Yani hiç bir şekilde sınır yok.

Sınırsız Hosting linkini kullanarak hesap açabilirsiniz.

Son Düzenleme: ipro1 ~ 05 Haziran 2012 01:11
Yasemini
27-07-2012, 04:34   |  #9  
Taze Üye
14 mesaj

kesinlikle haklısınız. diğer siteler için kapsamlı hostinge zaten gerek yok. Sınırsız dediklerine bakmayın,hepsinin sınırı var.

calismaizni
27-07-2012, 23:13   |  #10  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
12 mesaj

Eğer türkiyede lokasyonlu serverlerde eğer birisi sınırsız hosting desteği veriyorsa kesinlikle alırım. Genelde amerika lokasyon serverlarde sınırsız hosting ibare kullanulıyor.

bobboken
04-08-2012, 00:24   |  #11  
Üye
91 mesaj

kebirhost iyidir

ahmet yılmaz
10-08-2012, 07:54   |  #12  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
19 mesaj

:) hala kaldı mı bu söylemler. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum, sınırsız hosting diye birşey yoktur, hiç olmamıştırda. Bunu verdiğini iddia edenler, ya iş alayım diye böyle söyler, yada kendisinin matematik bilgisi yoktur. 1 miyon dolar verseniz, yine hostinginiz sınırsız olmaz. Olamaz. ya inanan var mı cidden buna. Yok ben sınırsız veriyorum hırs yaptım şimdi diyen varsa mesaj atın ben alayım :) Ama 34 tb'lik arşivimi de yüklerim haberi olsun :P Arkadaşlar sınırsız konusunda şu bilgiyi vereyim, hostcunuza gittiniz host alıcam dediniz, hostcunuz şunu düşünür: yahu bu adam büyük şirket olsa host almaz server kurar, yahut büyük hiti olsa yine server istiyorum derdi, host alıcam dediğine göre bu adam orta ve düşük hite sahip dandik bi site kuracak. Nasılsa veriside az olur trafiğide ben buna sınırsız diyim de hemen oltaya düşsün satayım. Host firmalarına gelince, ben şu ana kadar 38 hosting sağlayıcı ile çalıştım (Tam rakamı isimtescil kullandığımdan dolayı ekli dns adreslerinden saydım :) ) size şunu söyleyebilirim ki sorunsuzluk ve teknik hizmette açık ara önde tek sağlayıcı hozzt.com sitesidir. Ben böyle insanlar görmedim. sabah 05 de mail atıyorum aynı dakikada cevaplıyorlar hemen müdahale ediyorlar ve hosttan kaynaklanmayan sorunlarınızı bile ilgilenip çözüyorlar. Bu işte yeniyseniz, plesk panel yada cpanel kullanma, yazma izinleri vs gibi. kesinlikle en iyi seçim olacaktır hiç tavır yapmadan her sorununuza bakıyorlar.

ipro1com
09-11-2012, 17:06   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

Sayın Ahmet Bey, sınırsız kavramı zaten matemetiksel olarakta ispatlandığı gibi imkansız bir kavramdır. Burda anatılmak istenen şüphesiz sınır sorunu yaşamamanız dır. Biz iPro1 olarak yıllardır İngiltere ve Avrupada hizmet vermekteyiz müşterilerimiz arasında media firmalarıda vardır hata bazılarının TB' dan fazla dosyaları mevcuttur. Sorunsuz bir şekilde sistemlerini kullanmaktadırlar. 32 TB dosyanızı yüklemek istiyorsanız buyrun serverlarımızı deneyiniz. Türkiye pazarı için şu anda yeni oluşturduğumuz bir kampanya var bir yıllık hosting ücreti bir adet alan adı dahil (.com,.org,.info veya .net) sadece 15GBP yani yaklaşık 43 TL. Sınırlı sayıda olan bu kampanyadan yararlanmak isterseniz lütfen aşağıdaki linki kullananınız.

Sınırsız Hosting

Saygılarım ile

Murat

iletişim için lütfen sitemizdeki iletişim formunu kullnanınız.

Son Düzenleme: ipro1com ~ 09 Kasım 2012 17:20