SIPARIS VERDIM YARIN GELIYOR PC'm YORUM YAPIN.
ahmet79aaa ahmet abi adam 4lu yapıcakmısta sitenin stokda 4.kart kalmamış yoksa kaçarmı :)))
bence o sli ye ati 4870 x2 cf iyi gider (:
Parası varsa alır neden tepki gösteriyorsunuzki.
ne tepkisi canım yok öyle bişiy arkadaş ne kadar uctuysa bizde o kadar uçtuk
paran varsa al gitsin kardeşim hayırlı olsun sen yorumlara bakma ... :)
Allah sahibine bagislasin :)
dalga geçmek için konu açanın çükü düşsün :D
mengu88dalga geçmek için konu açanın çükü düşsün :GÜLMEKTEN KIRILDIM VALLA SÜPER CEVAP
1- Böyle bir sistem kuran birisinin GTX 295'le 3 Way SLI yapılmadığını bilmemesi tuhaf. Neden 4'lü CrossfireX değil?
2- Bu sisteme eğer yer varsa ya en az 48'' Full HD yada 3tane 22'' gerçekçilik açısından.
3- Sony wireless ses sistemi 7.1 veya 5.1
4- Logitech Üst seviye klavye ve mouse
Son olarak bu sistemin günümüzde oynıyacağı oyun yok 4870x2 ile full HD istediğin ekranda kalite kayıpsız istediğin oyunu son grafik oynarsın. Yanlış anlama yaptığın sistemi yadırgamıyorum benimde param olsa aynısını yaparım.
nedimtarakci1- Böyle bir sistem kuran birisinin GTX 295'le 3 Way SLI yapılmadığını bilmemesi tuhaf. Neden 4'lü CrossfireX değil?hocam konu para deqilki arkadaş bi siteden en pahalı parçaları topluyor sonra 3lu SLI yapıyor buraya yazıyor ;)
2- Bu sisteme eğer yer varsa ya en az 48'' Full HD yada 3tane 22'' gerçekçilik açısından.
3- Sony wireless ses sistemi 7.1 veya 5.1
4- Logitech Üst seviye klavye ve mouse
Son olarak bu sistemin günümüzde oynıyacağı oyun yok 4870x2 ile full HD istediğin ekranda kalite kayıpsız istediğin oyunu son grafik oynarsın. Yanlış anlama yaptığın sistemi yadırgamıyorum benimde param olsa aynısını yaparım.
benim merak ettiğim bir sey var. acaba bu bilgisayarla ne yapmayı düşünüyorsun ?
A) İş yerimde kullanmayı.
B) Oyun oynamayı
C) İnternetten ne varsa indirip arşiv yapmayı
D) Millete hava atmayı
istediğiniz sorundan başlayabilirsiniz. her soru 100 puan.
kör olmayasıca çocuklar ne bilgisayarlarla oynuyolar yaf:D:D
Madem öyle gelince bi resmini bizden esirgemez arkadaş heralde.
hellobaby3lü slı olmadıgını yenı ogrendım sagolun.2lı yaparım bende ne yapayım.Ee nerde bilgisayar , bu mesajı yazalı bir ay olmuş nerde hadi fotolar ??
aradım 3.sunu ıptal ettırdım.bugun 10 gıbı elımde olcak.
harddiskten hiç değilse bir tane daha alda raid yaparsın..
edit: hiç dikkat etmedim bilsydim eski konuya yazmazdım...
mengu88Ee nerde bilgisayar , bu mesajı yazalı bir ay olmuş nerde hadi fotolar ??Son Düzenleme: man on the moon ~ 12 Nisan 2009 17:15
1200 tl werdim çok werdiğimi düşünüyorum :) adam 10bin tl'den bahsediyr :D ziyaa... :D
ziya atıyon bari yutulur cinsinden at (: