Sipariş vericem acil yardım bekliyorum...
- 1
- 2
yaw maksat muhabbet olsun çaktırma :D
ee hangisi ii 5670 mi 5750 mi :P
bide sen 5770 önerion benim onu almaya param yetmiyo :D
vatandan alıyosan SAPPHIRE HD5750 daha iYİDİR. TEKNODAN ALACAKCAN HİS'İ AL GERİSİNE KARIŞMA
napcam bilionmu tüm parçaları teknodan alıcam ucuz die kasa gelicek ekran kartı olmadan sonra vatandan saphireyi sipariş vericem sonrada bilgisayarıma oyun yüklemye başlicam taa çökene kadr :d
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=42333
sapphire marka olarak daha iyi zaten de özelliklere iyi bak :)
napcam bilionmu tüm parçaları teknodan alıcam ucuz die kasa gelicek ekran kartı olmadan sonra vatandan saphireyi sipariş vericem sonrada bilgisayarıma oyun yüklemye başlicam taa çökene kadr :dsen ne biçim bi insansın böyle, üniversiteye hazırlanmıyor musun ? bu yaşta ne bu oyun merakı böyle vazgeçtim sana tavsiye sistem falan yok küçüksün daha otur ders çalış . sana son tavsiyem de bu olsun...!
sen ne biçim bi insansın böyle, üniversiteye hazırlanmıyor musun ? bu yaşta ne bu oyun merakı böyle vazgeçtim sana tavsiye sistem falan yok küçüksün daha otur ders çalış . sana son tavsiyem de bu olsun...!way be lafa bak neyse sanada benden son bi tavsiye karşındaki kim olursa olsun saygıyı elden bırakma....
ben senin ne demek istediğinide çok iyi anladım sen takma kafana :D
Ram Miktarı Çok Az Hem 9800Gt Eskidi Artık yani Zaten 8800Gt nin boyanıp Piyasaya Tekrar Sürülmesinden İbaretti....
ben senin ne demek istediğinide çok iyi anladım sen takma kafana :Değer gerçekten anlamişsan ki pek öyle görünmüyorsun senin adına sadece sevinirim. zaten anlamazsan da kafama takmam dediğim gibi basit şeyler bunlar ( en azından benim için ) ayrıca anlamak için önünde yeterli zamanın olacak tabi AZRAİL bir süpriz yapmaz ise..."Bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmekle eşdeğerdir, bir insanı kurtarmak ise tüm insanlığı kurtarmakla eşdeğerdir..."
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (199947) ~ 07 Aralık 2010 13:06
Benim eskiden 9600GT ile açamadığım oyun yoktu!
- 1
- 2