Bence bu arkadaş burda post kasıyor ve boş yere konu açıyor. Sorulara eksik cevap veriyor. Forumda çok labali oluyor.
https://www.chip.com.tr/forum/vista-mi-windows-7-mi_t140398.html
Bence bu arkadaş burda post kasıyor ve boş yere konu açıyor. Sorulara eksik cevap veriyor. Forumda çok labali oluyor.
https://www.chip.com.tr/forum/vista-mi-windows-7-mi_t140398.html
Windows 7 kullandıkça hızlanırken sizin yavaşlıyor, şişiyor demeniz doğrusu şaşırtıcı...
Bunlara neden olan ilk şüpheli crack, diğerleri ise uyumsuz/güncel olmayan sürücü ve programlar(Özellikle 3. parti tema uygulamaları). Bunlar yazılımsal ihtimaller idi.
(Bilgisayarınızda herhangi bir zararlı yazılımın olmadığını varsayıyorum !?)
Donanımsal olarak sistemde bağlı buluna sabit diskin üstünde olası bad sectörler yada diğer fiziksel hatalar ve ramde buluna okuma yazma problemleri yada ramin tamamen arızalı olması.(Sabit diskinizi HDtune ramlerinizi memtest ile test edebilirsiniz.) Donanım ısılarınızıda speedfan ile kontrol edin.)
windows 7 bozuk olabilir dosyaları eksik olabilir.yeniden başka bir win7 indirmenizi öneririm
Ya Bak Demeyeyim Dedim Dedittirdin ...
Bende 64 Biti Cracklemiştim Sonra Ne Oldu İse Kendi Kendine Bir Gün Açtım Açılış 30 Saniyeydi 3 DK bekledim :S
VirüsTaraması Yaptım Kaspersky ve Eset Smart Securty 4 ile 5 tane VirüsBuldu BEnde DEdim Oh Geçti dedim Sonra NE oldu Makinayı YenidenBaşlatım N'oldu Yine Aynı :S
Sonra Dedim BelkiSystem Care Düzeltir Tam Başlattım Dolu Sistem Dosyasının DüzeltilmesiGerektiğini Söyledi :) Tamam dedim Düzelt Yeterki Hata Vermesin SonraAynen Şöyle Oldu Ben Yine Başlattım Bilgisayarı Hızlanma Yok ArtıkGıcığımdan Kasaya Asılıyorum :) (İlk 4 gün Hiçbir şey yoktu) SonraAynen Şöyle Ben Tam Chipe Bir Şeyler Yazıyorum UZUUN UZUUUN Sonra Takİe Hata Veriyor aynen Şöyle Ölüyorum Gıcıklığımdan Kafalıcam MonitörüAynen Şu : iexplorer.exe Çalışmayı Durdur Tabi Ben Burda Yaklaşık Bir15 Dk O Crack'i Yapana Virüsü Yapana Bayaa Bir Gidiyorum ... :)
SonraHemen ctrl+alt+del yaparak Oturumu Kapatıp Açıyordum Oh Diyordum Msn yiAçıyordum Tam 45 DK Gidiyor Aynısı Arkadaş Bune Ya :S Sonra MSNBaşlamaya ÇAlışıyor Yanıt Vermiyor :S
Pof POof ... Şimdi 32 Bit Yükledim Crack Ettim Sonra İlk Güncellemede Gitti Sorunsuzz Kullanıyorum ... :)
Bunu Yaşadım .. Hatta Windows Vista Yükledim Benim Orjinal Sertialimi Çalmışlar :S Ben Arkadaşa Yükledim Orj. Sonra Onunkini Win 7 Yaptık hala Diyorki Bu Serial Kullanılıyor :S Microsoft'u Arayacağım :) ...