Sistem Ayrıldı Diski

Kapalı Hesap (203514)
18-05-2011, 17:28   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Mrb bilgisayarımdan disk birleştiriciye girdiğimde sistem ayrıldı diye bir bölüm var parçalanmış ama birleştir meye çalıştığımda birleşmiyor. 

Format sırasında diğer disklere yaptığım gibi bu diskede biçimlendirme yapsam zararı olur mu???

Not:Orjinal Win7 kullanıyorum.

Kapalı Hesap (200174)
18-05-2011, 18:46   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

valla kardeş benim tavsiyem o bölümde değişiklik silme veya başka bişey yabma nedeni ise windows 7 açılırken orda boot oluyor daha hızlı açılıp işlem yababilmesi için
görünmesi rahatsız ediyorsa disk yönetimine gir sağ tık gizle dedinmi daha gözüne görünmez o bölüm
Saygılar kolay gelsin

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (203514) ~ 18 Mayıs 2011 18:47
Kapalı Hesap (203514)
18-05-2011, 21:15   |  #3  
OP Kapalı Hesap
10 mesaj
Alıntı: kesko  
valla kardeş benim tavsiyem o bölümde değişiklik silme veya başka bişey yabma nedeni ise windows 7 açılırken orda boot oluyor daha hızlı açılıp işlem yababilmesi için
görünmesi rahatsız ediyorsa disk yönetimine gir sağ tık gizle dedinmi daha gözüne görünmez o bölüm
Saygılar kolay
tmm saol yani ben bu diski format sırasında biçimlendirsem windows o disteki dosyaları yeniden atmaz mı oraya

Kapalı Hesap (200174)
18-05-2011, 23:00   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

hayır biçimlendiremezsin format atınca  windows yeniden o diski oluşturaccaktır format bitince disk yönetimine gir orda ayrılmış bölüm 100 mb geçer üzerine tıkla gizle deyince sen o bölümü görmezsin ama o arka planda işini yabmaya devam edecektir (bende ne olduğunu öğrenene kadar az uraşmadım o bölümle en son servis elleme orayı mahvedersin geri format atmak zorunda kalırsın açıklama yabıncaya kadar uraşmıştım o bölümle ne siliniyor ne biçimlendiriliyor nede birleştiriliyor) ama şuan gizle diyorum kayboluyor ..Umarım açıklayıcı olmuştur...Saygılar kolay gelsin

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (203514) ~ 18 Mayıs 2011 23:09
Kapalı Hesap (203514)
20-05-2011, 15:25   |  #5  
OP Kapalı Hesap
10 mesaj
Alıntı: kesko  
hayır biçimlendiremezsin format atınca  windows yeniden o diski oluşturaccaktır format bitince disk yönetimine gir orda ayrılmış bölüm 100 mb geçer üzerine tıkla gizle deyince sen o bölümü görmezsin ama o arka planda işini yabmaya devam edecektir (bende ne olduğunu öğrenene kadar az uraşmadım o bölümle en son servis elleme orayı mahvedersin geri format atmak zorunda kalırsın açıklama yabıncaya kadar uraşmıştım o bölümle ne siliniyor ne biçimlendiriliyor nede birleştiriliyor) ama şuan gizle diyorum kayboluyor ..Umarım açıklayıcı olmuştur...Saygılar kolay
tamam kesko çok teşekkürler sende olmasan bakan yok tekrar saol Göz kırpma