arkadaşlar xp açıkken birden kapanıyor ve açıldığında sistem ciddi bir hatan kurtarıldı mesajı geliyr ve bu aralar sık olmaya başladı.neden kaynaklanıyor olabilir.
SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ?YARDIM
Başlat çalıştıra eventvwr.msc yazdıktan sonra entera basıp olay görüntüleyici içerisinden oluşan hata ile alakalı bişeyler elde edebilirsin.
Bide sistemi güvenli kipte bi kaç gün çalıştırıp test et eğer aynı sorun ile kaşılaşıyosan sorunun donanımsal olma ihtimali de var.Ama kesn çözüm windowssu yeniden yükleyip driverları doğru seçmen.
önemli birşey değil bana aynı hata 3 aydır geliyor
DOSTUM BU GENELDE BAZI SİSTEM DOSYALARI HASAR ĞÜNDEN KAYNAKLANIYOR. AMA İKİ RAM KULLANIYORSAN BİRİNİ ÇIKAR Bİ SÜRE ÖYLE KULLAN. HATA DEVAM EDERSE HARDDİSKTE DE BAD SECTOR (HASARLI ALAN) OLABİLİR. SIK SIK YAPIYORSA FORMAT ATMAK EN İYİ ÇÖZÜM OLACAKTIR. FORMAT ATTIKTAN SONRADA DEVAM EDERSE SANA ÖNERİM HARDDİSK DEĞİŞİMİNE GİTMEN.
fazladan donanım var mı kamera joystick printer gibi pc ye format at ve o donanımları kurma donanımlar çakışıyor bu sorun bendede vardı bu şekilde çözdüm
Bu gibi durumlarda bir refleks var herkesde.
Nedense herkes Hata Raporunu "Gönderme" diyor.
Fakat bakınız, bu işletim sistemini yapan Microsoft ise hata raporunu da MS'e yollamalısınız. Bu sayede MS çözümü bulacak ve sorunu engelleyecektir.
Daha iyi bir işletim sistemi istiyorsanız Hata raporlarını her zaman gönderin.
Ayrıca çözüm varsa hemen geri dönüt yapılıyor size ve yazıyor hatanın neden kaynaklandığı.
fazladan donanım kamera var 1 gb ramda sonradan ilave ettim
Ram ilavesinden sonra olduysa mhz farki yada bozuk bir cakisma yapip buna sebeb olabilir
Bir çok nedeni olabilir ama kısa adı maviekran hataları :D
Bunda sorunu bulursanız çözersiniz
Bu bilgates Windwos 98 i tanıtırkende olmuş..Tam özelliklere geçince Birden Maviekran :D
Sanırım video yüklenemiyor:)
http://www.trtube.com/bill-gates-mavi-ekran-25037.html