sanırım hardiskten kaynaklanan bi sorundan dolayı format attıktan sonra en fazla 10 gün sonra pc çöküyor. tabi bu 10 gün süresince en az 30 gb veri yükleme ve silme işlemi yapıorum. çökmeden önce biraz belli ediyor aslında harddisk kasa dışında oldugundan dolayı veriyi okuyamıyor durup tekra çalışmaya başlıyor bu pc yi kapatmadıgın yada resetlemediğin sürece devam ediyor. resetleyince malesef winsows çöküyor. bunun nedeni nedir sizce. benim anladıgım kadarıyla harddiskin o bölümünde bi sorun var sanırım...
Sistem Çökme Sorunu...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,176 mesaj
Büyük bir ihtimal hard diskin cark atıo yane diski boşa dönüyor bence sen onuu bir aldıgın yere götür yada garantisi varsa yolla derim ben
OP Taze Üye
16 mesaj
malesef garantisi bitti... yenisine saglık dicezgaliba... gerçi belli bi yerinde yapıyor harddisk yüklemelerimden dolayı doluyor ve belli bi yere geldiğinde o hatayı yapıyor. oraya gelene kadar bir sorun yok...
Yıllanmış Üye
445 mesaj
windows çökmelerinden sonra eğer bilgisayara hızlı format atarsan gene aynı problemi yaşaya bilirsin
tüm verilerini cd veya dvd ye yedekle hdd ni birleştir
tekrar format at ama format atarken hızlı format atma !
OP Taze Üye
16 mesaj
tirex_xwindows çökmelerinden sonra eğer bilgisayara hızlı format atarsan gene aynı problemi yaşaya bilirsindediğini yaptım... komple sıfırladım harddiski formatıda normal attım ama yine yapıyor... ama su ana kadar 5 gün falan oldu yapmadı henüz.. ama içindeki dosyaları bayabi sildim.. sanırım bazı yerleri bozuk ve dola dola oraya geliyor orda hata veriyor
tüm verilerini cd veya dvd ye yedekle hdd ni birleştir
tekrar format at ama format atarken hızlı format atma !