her ikiside var mustafa abi
sistem derecelendiremiyorum mavi ekran hatası
bisiy fark ettim derecelendrmede kullanılabilir deyil yazisi var
[URL=http://img257.imageshack.us/i/adszoim.jpg/][/URL]
birde windowsu aktivlestir öyle birdene ,birde fark etigingi bi orda ,sistem dercelendirilmesi kulanabilir degil yaziyor,aceba bir yerden acman mi lazim derecelendirmeyi ,bu hatayi ilkdefa görüyorum
aceba hatami oda beli deyilki ,bir googleden aratirmak lazim,yada grafikartinin dereiverine baktinmi belki standart olanini yüklemistir windows kendi yüklediyse,eger dedimgibise ,kendin bir grafik dreiveri yükle ,
demeki pc den bir donanim hatasi deyil,
dostum giidip ati kendi sitesinden en son cikan ekran karti sürücüleriin yükledim
anakart bios gğncelledim
window 7 driverleri kurdum
daha sorun ne ola bilri acaba onu cozemedim
[URL=http://img692.imageshack.us/i/ekranalnts1.png/]
[URL=http://img149.imageshack.us/i/ekranalnts3.png/][/URL]
Arkadaşlar, sanırım bende aynı problemi yaşıyorum. Sistem derecelendirmesi yapamıyorum. Windows 7 Ultimate N versiyonunu kurdum.
Bütün driverları kendiliğinden tanıdı zaten. Ancak ben ekran kartının güncel driverını da kurdum.
WMP olmadığından, windows media classic home cinema ve klcodec 530f kurdum. Sistem derecelendirmesi yapamıyorum, film izleyemiyorum. Ancak müzik dinlemede problem yok. Nasıl çözebilirim?
bugun format atip windows vista sp2 kurdum hic sorun yok windows 7 de bu sorun oluyor
Sorunu çözdüm gibi.. Windows 7 Ultimate N versiyonu var demiştim. Yaptığım araştırmaya göre 32 bit'ler için Windows6.1-KB968211-x86.msu güncelleştirmesini yapmak sorunu çözüyormuş. Şu an indiriyorum. Eğer çözerse geribildirimde bulunurum.
Sorun çözüldü arkadaşlar. Windows derecelendirmesi problemini başta yaşayanlar, (yani derecelendirme yap dediğiniz zaman hemen hata alanlar şimdi vereceğim windows güncellemesini yaparak sorunu halledebilirler.) Aynı zamanda bu güncelleme ile media player 12 kuruluyor ve film izleme problemi ya da film deki kare kare görüntüler düzeliyor.)
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=208&p=2&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=31017ed3-166a-4c75-b90c-a6cef9b414c4&u=http://download.microsoft.com/download/B/9/B/B9BED058-8669-490E-BA61-D502E4E8BEB1/Windows6.1-KB968211-x86.msu
Bu sorunu genel olarak Windows 7 N sürümünü kullananlar yaşıyor.Ayrıca windows derecelendirmesi yaparken sonda hata yaşayanlarda ise problem biraz farklı. Büyük ihtimalle bu kaspersky 2010 kullandıklarından kaynaklanıyor ve kaspersky'nin sitesinde çözüm mevcut. Biraz araştırmayla bulabilirler.
Saygılar.
--------------------------------------
windows 7 derecelendirme hatası
media player 12 kurulum
media player classic home cinema hatası
windows 7 film kalite düşüklüğü
ÇÖZÜM ...
ula simdi format atip gene win 7 kurcam :)) format ata ata bir hal oldum D
vista xp win 7 delücem artik D
Win 7'yi kurmuşsundur herhalde artık, saatler geçmiş. Problem düzeldi mi? Eğer düzeldiyse yazarsan, sadece bende işe yarayan bir şey olmadığını görmüş oluruz diğer arkadaşlara bilgi açısından..
ne varsa Eskişehirlilerde var :P
yanlız N sürümü değil galiba..Media Center falan var olduğunu söledi..Bilemicem artık :)
simdi windows7 kurucam 1 saate cevabini soylerim sizlere
sedat3705 , söler misin dosya adında yada kurulumda windows 7600 N(N ye dikkat) yazıyor mu ?
yada nasıl bir windows 7 var elinizde..
Kısacası entegreli işletim sistemimi kuruyorsunuz ?(hani xp de vista temalı xp ler yapıyorlar falan..Sizde onun gibi windows 7 mi indirdiniz ? :))
walla osman abi internetten 7600 ultimate olani indirmistim N fekan bakmamistim
bu arada Windows6.1-KB968211-x86.msu güncellestirme nedense yüklenmiyor sistemininz gecerli deyil diyor
bisiy fark ettim vistada windıows movie maker var windıows7 yok sanirsam bu windows7 N olsa gerek
bana hic entegresiz yada dokulunmamis windows7 nasil bulabilirim
ne varsa Eskişehirlilerde var :PEskişehirli değilim aslında ama artık 5 senedir buradayım. Bir bakıma sayılır diyebilirim :)yanlız N sürümü değil galiba..Media Center falan var olduğunu söledi..Bilemicem artık :)
Evet dikkat ettim önceki mesajlarda N değil dediğini. Ancak ben yine de şansımı denemek istedim. Ayrıca mesaj sonuna anahtar kelimeler yazdım ki bu arkadaşın problemini çözmese bile başka arkadaşların çoğunun problemini çözecektir.
İndirmede mi problem yaşıyorsun, yoksa kurulumda mı?<
ben ne indirmede ne kurulumda boyle sorun yasadim eski anakartimda derecelendirme yaaprdi ama cpu hep %100 dü
gittip yeni anakart aldim windows7 en son cikanini indirdim simdide derecelendirme sorunu var ben boyle is gormedim
insallah sorun indirmis oldugum windows 7 dendir
birisi ozelime sorunsuz en son cikan windıows 7 linkleri verebilirmi birde onu denemek istiyorum derecelendirmeyi
gülmekten yerlere yatıcam artık ya :P
Ferhat Can,güzel üni de okuyorsun..Başarılar dilerim derslerinde..(zordur az çok bilirim :))
Sedat3705, movia maker ı bırak.O windows 7 de yok :D
Sonra dan yükleyebilirsin google den arama yapman yeterli.. :)
Şimdi Sedat , senin derecelendirme puan hatası direk bana windows 7 N yi hatırlatıyor..Sen bi ortalığa bak da media center yada media player var mı yok mu ?
He bir de , illegal paylaşım yasak..Konun kilitlenebilir..Sana kimse , windows 7 linklerini vermez , emin ol :)
bir de senin eğer işlemcin destekliyorsa , 64bit i yükle sen :)
daha da hızlanır bilgisayarın kısacası bu..Uzunu ve detaylı açıklaması sabit konularda yazıyor :)
Teşekkür ederim. Evet biraz zorluyor ne yazık ki. Mesela şu an yarın ki sınavım için sabahlıyor durumdayım :) büyük ihtimal ertesi günün akşamına kadar uyuyamam :S
---
Bu arada arkadaş biraz daha kesin bilgiler verirse daha iyi yardımcı olabileceğiz ancak ne yazık ki bir türlü olmuyor. Örneğin söylemiş olduğum update'i indirirken mi problem yaşadı yoksa indirdikten sonra kurarken mi hala bilmiyoruz.. Sorulara biraz daha isabetli cevap verirsen mutlu olurum sedat arkadaşım..
sınava ne kadar çalıştığınız belli..sınav galiba bilgisayar hakkında :P:P
Sedat, bundan önce çok hata yaptı(mış)..İnşllah bundan sonra o hataları yapmaz :)
tekrar test ediyorum
anakart :g31m-es2l
işlemci:intel pentium D 915 2.80ghz
ram: kington 2 gb rab 667mhz
ekran karti:sapphira hd3650 512mb 128 bit ddr3
500wat psu