arkadaşlar xp nin tarihi otomatik olarak bu ayın7sine gitmiş ve ben saat değişmediği için fark edemedim zamanı doğruyaayarladım fakat bu seferde lisanslı olan your uninstaller pro 2008çalışmıyor sistem saati yanlış diyor yani program yanlış olan sistemtarihinde yüklendiği için bu yanlış tarihi doğru tarih olarak görüyorve çalışma hatası veriyor.şu an için ayın 7sindeki sistem geriyüklemeyi nasıl silebilirim aynı zamanda 6sında da var bunları nasılsilebilirim programı kaldırıp yeniden yüklemem işe yaramadı..
sistem geri ükleme ve yaptığı gıcıklıkkk
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
628 mesaj
bioasa gir ordan ayarla baktın ki yine sistemin sati değişiyorsa tahminim bios pilin bitmiştir...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Bilgisayarım'a girin. Sistemin yüklü olduğu Disk' esağ tıklayıp Özellikler'i seçin. Diskin doluluk oranını gösteren grafiğin sağ altında Diski Temizleme butonu var oraya girin. Açılan pencerede üstteki sekmelerden 2. sırada olan Diğer seçeneklere geçin. Bu sayfada 3 adet seçenek var. En altta ise Sistem Geri Yükleme var. Temizle... butonuna basarsanız en son geri yükleme noktası hariç tüm geri yükmele noktalarını kaldırır. Sorunlu geri yükleme noktası en son (en güncel) geri yükleme noktanızsa bu işlemden önce geri yükleme noktası kaydederek diğerlerini silebilirsiniz...