iyi akşamlar.benim derdim sitem geri yükleme açılmıyor.sayfa açılıyor ama bembeyaz.ayrıca sitem bilgileride gözükmüyor.geri nasıl getirebilirim. şimdiden teşekkürler.
sistem geri yükleme
virus gırmıs olabılır veya sıstem dosyaların sılınmıs olabılır ;) umarım yardımcı olabılmısımdır
sistem dosyalarını naısl geri getirebiliriz.bunun bir yolu var mı.son çare format mı.
Yani geri donusteremıyosan format atıcaksın tabı en ıyısıde format ama bırde ust kademekılerın fıkrını almadan benım sozume bakma derim ;)
ozan1213Yani geri donusteremıyosan format atıcaksın tabı en ıyısıde format ama bırde ust kademekılerın fıkrını almadan benım sozume bakma derim ;)Dur dostum hemen ne formatı ilk başta onarma denesin arkadaş bi..onarma için xp cd nizi takın Başlat/çalıştır/sfc scannow yazıp enterlayın...(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var ve eğer xp niz sp2 ise sp2 cd si ile sp3 se sp3 cd si ile yapın)
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 30 Mart 2009 00:53
güvenli mod da çalıştırarak dene geri yüklemeyi
Mustafa@PCDYa bende farkı bısey yapıcan sandım
Dur dostum hemen ne formatı ilk başta onarma denesin arkadaş bi..onarma için xp cd nizi takın Başlat/çalıştır/sfc scannow yazıp enterlayın...(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var ve eğer xp niz sp2 ise sp2 cd si ile sp3 se sp3 cd si ile yapın)
aynı yere cıkıyor dımı mustafacım ?