1. Aslında biri hariç önemli bir fark yok ama o biri beni düşündürür şahsen. Home Premium/Basic 64-bit olanlar 16 GB'a kadar rem destekliyor. Professional ve Ultimate ise 192 GB'a kadar yanlış hatırlamıyorsam. İhtimal bunun için değebilir Professional veya Ultimate, diğer özellikler önemsiz.
2. Oyun performansı bakımından fark olmaz. Ama oyunların çağırılmasında, Windows'un yüklenmesinde vs. fark olur. Tabi bunun için hem SATA3 girişinin hem de SATA3 destekli sabit diskinin olması lazım.
3. Kasa fanı ile işlemci soğutucu bir değildir.
4. Ömrü taş çatlasın üç yıl olur sanıyorum. Dört yıl zor. Çünkü habire gelişiyor teknoloji. Mesela dört yıl önceki donanımla günümüz oyunlarını oynayamazsın.
5. O tip donanımlar hakkında bilgim yok.
Süleyman Abi, sana birkaç sorum olcak ;
1. Windows 7 Home Premium 64 bit ile W7 Professionel 64 bit arasında 80 TL 'ye deyecek bir fark ya da farklar var mı ?2. Anakarttaki SATA 2 ile SATA 3 arasında far var mıdır ? (Oyunlarda)
3. Sorduğun şeyi yeni gördüm :D "işlemci soğutucusu al filan demişsin" yha..Bence gerek yok çünkü kasada 5 tane fan var zaten, ayrıca bu AMD'nin soğutucusu da kötü sayılmaz( çok iyi de x) )
4.Şimdi bu pc'nin ömrü kaç oldu ? :D (ömür derken oyunları very high ya da high da çalıştırabilme süresi) 4870 ile bile 2 sene demiştin.. Bence şimdi 4 sene olur en az.. x)
5. Ben direksiyon almak istiyorum bir de(gaz ve fren pedalı olsa iyi olur; vites koluna gerek yok..) Uyduruk bişey de olmasın , güzel olsun. Benim baktığıma göre iyi bişey 80-120 TL arasında. Sence şu nasıl ?
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=15961Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Şubat 2010 12:24