Arkadaşlar 6 Sene önce Bilgisayar Almıştık Casper alfaforce zamanın en iyi bilgisayarıydı,Ögrenci oldugum için hiç yenıleyemedım parçalarını suanda en iyi oynadıgım oyun cs 1.6 başka birşey oynuyamıyorum onda bile fps 60 kasıyor yani,sistem ozelliklerini resim olarak ekledım arkadaşlar şimdi benim 300 350 TL param var malum ögrenci adamız.Bu bilgisayara neler alarak günümüzdeki oyunları sorunsuz oynarım?Örnegin Cs de direk 100 fps yapmasını istiyorum,call of duty,crysis gibi oyunlara bakmakla yetınıyorum hiç oynamak nasıp olmadı.Anakart-Ekran Kartı-Rem alırsam düzelirmi pc sorunsuz oyun oynayabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum ?
Sistem hakkında yardım
CPU
INTEL E6500 2.93 GHz Socket 775 2MB, 1066 MHz, 45nm
81 $ ( 130,33 TL)
BELLEK - RAM
OEM 1024 MB DDR2 800 Mhz RAM
25 $ ( 40,23 TL)
EKRAN KARTI
HIS HD4650, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR2, 128 bit, 600/800
73 $ ( 117,46 TL)
Ay :
Aylık Tutar :
Toplam Tutar :
TOPLAM :
288,01 TL
KDV (%18) :
51,84
TOPLAM FİYAT - PEŞİN ($) :
211,22 $
NAKİT / HAVALE (TL) : 339,85 TL
TnDnmz arkadaşımın dediği gibi yap ama sistemin büyük ihtimal diğer parçalarıda eskidir...mümkünse biraz bütçeyi arttırmaya bak... işlemciyi en azından çift çekirdekli düzgün bişe almaya çalış.. psu kaç Watt? 350TL bütçeye TnDnmz arkadaşımın dediği gibi yapabilirsin :D
Anakartına en fazla Pentium takabiliyor.Ekran kartını isterse 5770 alsın,oyunlarda takılır kalır.
Bu da işlemci destek listesi.
http://www.msi.com/index.php?fun ... =1&prod_no=234#menu
tesekkurler arkadaşlar,bana uygun anakart,rem,oyun için ekran kartı önerirseniz butceyı artdırma şansım var 350 400 Tl lik Almaya çalısıcam.
Hayır o paraya oyun bilgisayarı olmaz.
En az 1000 lira lazım.
İstersen şu konuya bir göz at,bütün oyunları orta ayarda açarsın.
Fiyatını da 750 Liraya anlaşın.
https://www.chip.com.tr/forum/sistem-fiyat-belirleme_t166301.html
Hayır o paraya oyun bilgisayarı olmaz.usta ben oyun bilgisayarı olsun ıstemıyorumki,Gunumuzdeki oyunları sorunsuz kasmadan oynamak ıstıyorum.En az 1000 lira lazım.
İstersen şu konuya bir göz at,bütün oyunları orta ayarda açarsın.
Fiyatını da 750 Liraya anlaşın.https://www.chip.com.tr/forum/sistem-fiyat-belirleme_t166301.html
tamam firarist sagol,pc yi cope at yeni pc al dıyorsunuz :)
Pentium ile oyun keyfi çok uzak şeyler en azından core 2duo serisinden güçlü bi işlemcinin olması lazım... 4GB ram we HD 5770 weya daha güçlü bi ekran kartı yani o sistemi istediğin kadar parça al bi işe yaramaz oyunlarda... yeni sistem alman lazım... yanlış anlamanı istemiyorum ama sistemin çok zayıf istediğin kadar parça al... komple değişmeli...
Benimde evde seninki gibi tarihi bilgisayarım var :)Eger zenginsen ram veya ekran kartı al.)Çok eski oldugundan tarihi esere giriyor.Çok az bulunuyor.Degeri yüksek oluyor.Ben yeni pc aldım onada net bagladım.İlerde çok sorun yaşarsın onla.Zaten bugün yarın sorunlar çıkmaya başlar kasada.
Pentium ile oyun keyfi çok uzak şeyler en azından core 2duo serisinden güçlü bi işlemcinin olması lazım... 4GB ram we HD 5770 weya daha güçlü bi ekran kartı yani o sistemi istediğin kadar parça al bi işe yaramaz oyunlarda... yeni sistem alman lazım... yanlış anlamanı istemiyorum ama sistemin çok zayıf istediğin kadar parça al... komple değişmeli...bu forumun sharpfly isimli bir üyesi var tanıyorum kendisinin pentium 4 3.2 ghz işlemcisi var CoD MW2 çalıştırıyor ama ayarlarını bilmiyorum