evet arkadaşlar benim bilgisayarımda bir sorun var bilgisayar belirli araklıklar olmazsızın mesela pc açıldıktan 2 saat sonra 4 saat sonra 6 saat sonra saati fark etmiyor kendini resetliyor. Sorun neden kaynaklı onu bilmiyorum psu desem yeni aldım xlience 550 W işlemci, anakart desem onlarda 2-3 aylık (Amd Athlon ii x3 455),(Msı 760gm-p21) ısınıyor desem işlemcimde contact 30 soğutucum var en fazla 28C gördüm oyunlarda, ekran kartı desem oda normal boşta 38-39 oyunlarda 48-53 arası sorun nedir çözemedim sizce neden böyle birşey yapıyor?
sistem kendini resetliyor
2gün önce seagate barracuda 1tb hard disk aldım yani daha yeni kurulu sistem fakat eski hard disk im dede bu resetleme vardı.
PSUnu almadan öncede yapıyormuydu bunu ?
sanırsam yapmıyordu fakat tam emin değilim
sanırsam yapmıyordu fakat tam emin değArkadaşım sana şöyle bir şey söyliyeyim sende karar ver benim bilgisayarım dada Xlence PSU var pc acılıyor pc ye yüklenmeme göre direk oyun açarsam daha kısa sadece masaüstünde takılırsam cok daha uzun sürek reset atmıdan vakit geçiriyorum. 4 kez vatan Pc ye verdim anakart işlemci ram ekran kartı herşey değişti hatta PSU da yenisiyle değişti bendede Contac 30 var bendede Xılence var contac30 böle bişi yapmaz sanmıyorum büyük ihtimalle seninde benimde sorunum PSU cunki Xılenceler cok dandik psu lar almaz olaydım :) ama bunu vatan a yada aldığın yere götürürsen iade etmezler çünki aslında PSU calısıyor ama omu bilmiyorum bence PSU dan benimkide öyle çünki hatta yarın Ticaret mahkemesine başvuracağım :)
yani dostum büyük ihtimal psu dan kaynaklıdır ya birde bende mesela 1gün hiç reset atmaz diğer gün 2-3 defa reset atar baya bir değişik olay bendeki.
aynı sorun bendede var dediğim gibi ekran kartı flan hepsi değişti bende yenilerini aldım fakat PSU dan %99 ne yapcaz bilmiyorum :)