Arkadaşlar ben yeni bilgisayar toplayacağım.1500-1600 tl civarında bütçem var ve sadece kasa alacağım monitör yok.İşlemci olarak core2Quard alacağım ama diğer parçalar konusunda bir bilgim yok.Lütfen yardım eder misiniz?Anakartımın da DDR2-DDR3 destekli olmasını istiyorum.Ekran kartımda iyi olsun.Lütfen yardım eder misiniz?
sistem önerisi
Ya Ahmet kardeş Ekran kartımın iyi olmasını istiyorum bu ekran kartı iyimidir?Önerebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı varmı?
daha iyi kartlar tabiki var ama fiyatları uçuktur, yanlız bu kart yeterince iyi zaten bütün oyunları çok rahat oynatır bu fiyatlarda alabileceğiniz en iyi kartlardan biridir.
Senin verdiğin fiyat aralığında bir sisteme bundan daha iyi ancak bazı parçalrın fiyatını biraz kırarak 4870 olr başkada olmaz
nEYİN 4870 İ Olur.Ben Zotac 9800 gtx+amp 512 mb 256 bit gddr3 16x olabilr mi die düşündüm.
http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... 00gtx-334-7143.html
evet olabilir bu da oldukça iyi bir karttır.
furkanbalkanYa Ahmet kardeş Ekran kartımın iyi olmasını istiyorum bu ekran kartı iyimidir?Önerebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı varmı?Böyle sormuisun ya bende 4870 daha iyidir demek istedim
Kingston ram önermem OCZ,Mushkin,Corsair,Curial,Adata olur. sıralama yaptım
zatzotŞu zotac konousunda bir bilgi alamadım.Farklı bir marka mıdır nedir?Niye 4830 diye aynı ati gibi modeli var?Fiiyatı daha mı ucuz?zotac, nvıdıa gpu'lu kartlar üreten oldukça kaliteli ürünleri olan bir firmadır, almayı düşündüğünüz 9800 gtx+ amp modeli çok güzel bir karttır ilk yaptığım listeye onu ekleyip alın derim ram'leri de değiştirmeyin.
Ahmet abi bu bilgisayara bide güç kaynağı alınacak onun fiyatı ne kadardır?Yani bide hangi güç kaynağını almalıyım?Bu da Fazla pahalı olmasın yoksa bilgisayar hayalde kalacak...
Önerdiğiniz Ram larde soğutma yok bide bunun etkisi olmaz mı?Benim baktığım 2 Gb kingston da vardı.
iyide kasada 520w güç kaynağı var zaten bu yeter, ups demediysen tabi,
Bu Ramler soğutmalı değil bi etkisi olur mu?