Arkadaşlar benim bilgisayarım çok eski ve anakartının markasını modelini bilemiyorum bu yüzden hangi işlemciyi kaldırır kaldırmaz onu bilemiyorum nasıl öğrenebilirim bu konu hakkında herhangibi program varmı ? şimdiden teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum :)
Sistem özellikleri öğrenme yardım lütfen
AIDA32, son derece ayrıntılı yazılım/donanım bilgileri sağlayan bir sistem bilgisi ve benchmark aracı.
AIDA32 3.94.2 le öğrenebilirsiniz:
AIDA32 3.94.2
EVEREST, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program.
Everest Ultimate Edition 5.30
2 tane çok başarılı program var hangisini isterseniz onu indirin ya da her ikisini de, umarım bu programlar faydalı olur.
AIDA32, son derece ayrıntılı yazılım/donanım bilgileri sağlayan bir sistem bilgisi ve benchmark aracı.Evet arkadaşın önerdiği programlar çok iyi.Birde fanspeed adlı bir yazılım var.Onunla da donanımların sıcaklıklarını ve fan hızlarını görebilirsin.
AIDA32 3.94.2 le öğrenebilirsiniz:
AIDA32 3.94.2EVEREST, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program.
Everest Ultimate Edition 5.302 tane çok başarılı program var hangisini isterseniz onu indirin ya da her ikisini de, umarım bu programlar faydalı olur.
Gerçektende işe yarıyor çok makbule geçti teşekkür ederim =)