merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim pc mde asusu ati x1050 ekran kartı vardı oyunlarda düşük performan vermesi üzerine ati 2600 xt ekran kartı aldım kartı taktım oyunlarda performansı gayet iyi ama kartı taktıgımdan beri sistem resetleniyo ve pc boşta bile işlemci üzerinde yük oluşur oldu ve kartın pc boştayken sıcaklıgıda 60 derecenin altına düşmüyor ve sistem stabile çalışmıyor ben ekran kartının anakartla uyumu olmadıgını düşünüyorum sizce sorun nerde arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ler
sistem restart atıyor
pardon sistemimle ilgili bilgi vermeyi unutum
foxconn p4m9007mb-8rs2h
intel core2 duo 2.0 ghz 800 mhz 2mb E4400
2 GB DDR2 667MHZ KİNGSTON CL5 PC5300
400GB 7200 SEGATE SATA2 16MB CACHE HDD
SAPPHIRE ATİ RADEON 2600 XT 256MB GDDR4
ATİ dirverlarında hep sorunları olan bi marka ancak f/p oranı su götürmez:D
tek çözümün var ATI driverını kendi sitesinden en son sürüm indir,yükle eski driverını kaldırmayıda unutma!!
sorun dewam ederse anakart chipset driverını tekrar yükle ATI driverını yükledikten sonra.
en güncel olan ati 8.6 sürümü yükledim ancak sorun hala var format atım ve vista ultımate sürümüne yükseltim gene aynı sorun çıktı karşıma psu 350 watt gösteriyo ama nekadar gerçek bilmiyorum anakartı değişsemi diye düşünüyorum soru çözüle bilirmi acaba ?
markasınada bakıver sana zahmet ,sistemine bakılırsa supply yeter gibi ancak gerçek 350 watt ise, markaya göre hareket edelim gerekirse yeni bi kaliteli supply al sonrada işini görsün işlemcine oc fln yaparsın :) e4400 ü stok fanla 3.2 ghz e OC yapabilirsin OC performansı number1 dır :)
tabi anakartın ve raminde performansı önemli
ayrıca anakartını hiç beğenmedim,eğer sorun supply de değilse sana anakart önerelim derim OC de yaparsın :)
flaş marka kasa psu su orjinal içinde gelen zanedersem psu fıs 350 yazıyo ama zanetmiyom o degerde güç verdiğini ve şuda var işlemciyi sadece 2.0 dan 2.2 ye ancak çıkara biliyorum fazlasında sistem açılmaz hale geliyo ramda öle oc ye gelmiyo ancak yüzde 5 falan oc oluyo galiba benim ana kart fısya ben en iyisi ben yeni anakart ve psu alam önerileriniz neler ?